Лежат си мъж и жена в леглото. Той пита:- Скъпа, ти колко мъже си имала преди мен?Мълчание.След няколко минути мъжа казва:- Извинявай, сглупих зададох неудобен въпрос.Отговора на жената:- Не бе..броя...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко според вас е нормалната броика за едно 18г. момиче
Collapse
X
-
SokOtPraskova написа:vaskoni_1980 написа:амииии то и мен не ме интересува ама си казах мойто виждане какво е дано не съм обидил някойThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:SokOtPraskova написа:vaskoni_1980 написа:амииии то и мен не ме интересува ама си казах мойто виждане какво е дано не съм обидил някойEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
ls1 написа:Лежат си мъж и жена в леглото. Той пита:- Скъпа, ти колко мъже си имала преди мен?Мълчание.След няколко минути мъжа казва:- Извинявай, сглупих зададох неудобен въпрос.Отговора на жената:- Не бе..броя...Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Мен защо ли не ме интересува това... То си е до човека :D На 15 аз си мислех къде да започна работа, докато другите висят по градинките прекарвайки си дните в безцелно висене и изкуствено създадени емоции от обсъжданици с разни други безцелно висящи девойки "оня с кой тръгнал, па тоя с кой преспал и пак тоя същия че я бил погледнал " и т.н...
Коментар
-
Абе да ви кажа моето мнение е ,че не зависи само от момичето ,но и от социалното положение.Примерно при ромите нали знаете за какво става въпрос.На 18 имат по две и повече деца.Че някои даже имат и толкова бракове и разводи.Да погледнем друга група.Важна е ролята на семейството и възпитанието което получава детето и вниманието което му се обръща.Има такива дето пускат децата и си мислят че са големи ама те ей на кривнали от правия път и айде-за нула време трупа бройки колкото са на една 35 годишна дама примерно ,че и са по-опитни и от нея.Но има и други по-нормални дето знаят какво правят.Важна е ролята и на обществото,на обкръжаващета ги среда и на компанията с която общува едно момиче.Може да взема пример от приятелки и т.н.Абе има много приказки за тия неща(пример:Каквато майката такава и дъщерята) но все пак нещата са доста по-сложни и стават все по объркани в това объркано време.Иначе Аз мисля че една НОРМАЛНА бройка е около 2-4.Fiat Punto 1.7TD
Toyota Avensis 2.0D4D
Коментар
-
SHB написа:SokOtPraskova написа:Мен защо ли не ме интересува това... То си е до човека :D На 15 аз си мислех къде да започна работа, докато другите висят по градинките прекарвайки си дните в безцелно висене и изкуствено създадени емоции от обсъжданици с разни други безцелно висящи девойки "оня с кой тръгнал, па тоя с кой преспал и пак тоя същия че я бил погледнал " и т.н...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Има ги абсолютно всякакви.Да ви кажа досега съм попадал съм на 3 мацки на по 18 19 които бяха на 0То си е повече от характера, не бих казал че е толкова от възпитание и среда.Имам чувство че някои го правят на инат само и само за да им се вдригне самочувствието :DМежду впрочем тия дето са на 0 и доста трудно пускат да ви кажа, но с повече упорство и желание и с тях става работата.Иначе масово са на по 3-4 поне така твърдят а пък имаш чувството като си с тях че са били с 1000.Дано само не го прочете това ми мнение който не трябва че ще изям дървото майhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар