Ако става въпрос за 0 - аз познавам 24 годишна, която е на 0 А иначе се прави на уникална ку*ва, НО като опре ножа до кокала (кое е нож и кое кокал - не знам) и се започват едни лигавщини, едни обяснения, едно мрънкане, едно цупене Все още не знам някой да е пробил при нея и най-вероятно няма да чуя скоро за такъв случай!А защо се държи така - загадка Не е грозна, има данни, малко е глупава, ама то за сметка на другото....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко според вас е нормалната броика за едно 18г. момиче
Collapse
X
-
ls1 написа:Една позната ми бе разправяла за съквартирантката си, която давала само анален секс, искала да бъде девствена за първата брачна нощEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
style34 написа:SokOtPraskova написа:vaskoni_1980 написа:амииии то и мен не ме интересува ама си казах мойто виждане какво е дано не съм обидил някойFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:style34 написа:SokOtPraskova написа:vaskoni_1980 написа:амииии то и мен не ме интересува ама си казах мойто виждане какво е дано не съм обидил някойEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Kuku написа:Ако става въпрос за 0 - аз познавам 24 годишна, която е на 0 А иначе се прави на уникална ку*ва, НО като опре ножа до кокала (кое е нож и кое кокал - не знам) и се започват едни лигавщини, едни обяснения, едно мрънкане, едно цупене Все още не знам някой да е пробил при нея и най-вероятно няма да чуя скоро за такъв случай!А защо се държи така - загадка Не е грозна, има данни, малко е глупава, ама то за сметка на другото....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Епа жената на мене ми е втората - старомоден съм...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Kuku написа:Ако става въпрос за 0 - аз познавам 24 годишна, която е на 0 А иначе се прави на уникална ку*ва, НО като опре ножа до кокала (кое е нож и кое кокал - не знам) и се започват едни лигавщини, едни обяснения, едно мрънкане, едно цупене Все още не знам някой да е пробил при нея и най-вероятно няма да чуя скоро за такъв случай!А защо се държи така - загадка Не е грозна, има данни, малко е глупава, ама то за сметка на другото....
Коментар
-
Uneek написа:Kuku написа:Ако става въпрос за 0 - аз познавам 24 годишна, която е на 0 А иначе се прави на уникална ку*ва, НО като опре ножа до кокала (кое е нож и кое кокал - не знам) и се започват едни лигавщини, едни обяснения, едно мрънкане, едно цупене Все още не знам някой да е пробил при нея и най-вероятно няма да чуя скоро за такъв случай!А защо се държи така - загадка Не е грозна, има данни, малко е глупава, ама то за сметка на другото....
Коментар
-
ls1 написа:Една позната ми бе разправяла за съквартирантката си, която давала само анален секс, искала да бъде девствена за първата брачна нощVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ls1 написа:Една позната ми бе разправяла за съквартирантката си, която давала само анален секс, искала да бъде девствена за първата брачна нощThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар