Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко според вас е нормалната броика за едно 18г. момиче

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако става въпрос за 0 - аз познавам 24 годишна, която е на 0 А иначе се прави на уникална ку*ва, НО като опре ножа до кокала (кое е нож и кое кокал - не знам) и се започват едни лигавщини, едни обяснения, едно мрънкане, едно цупене Все още не знам някой да е пробил при нея и най-вероятно няма да чуя скоро за такъв случай!А защо се държи така - загадка Не е грозна, има данни, малко е глупава, ама то за сметка на другото....

Коментар

Една позната ми бе разправяла за съквартирантката си, която давала само анален секс, искала да бъде девствена за първата брачна нощ

Коментар

ls1 написа:
        Една позната ми бе разправяла за съквартирантката си, която давала само анален секс, искала да бъде девствена за първата брачна нощ
        Боужееее.... Извратена работа. Една от колежките ми е била девствена на сватбата си - сега е на 25 и има син на 7 годинки (от едно село е) и е щастливо омъжена, а другата ми колежка се е запазила до 22, сега е на 27 и не е упражнявала сексуални удоволствия с втори мъж. ( с пурвия са скъсали преди 2 години). Най-малка съм в офиса, но се чувствам невероятна мръсница в такова обкръжение...
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

style34 написа:
          SokOtPraskova написа:
          vaskoni_1980 написа:
          амииии то и мен не ме интересува ама си казах мойто виждане какво е дано не съм обидил някой
          хахах...не бе колега, имах впредвид, че не ме интересува кой с каква кола е и т.н. :D
          Така е. Ти се интересуваш само от зарчетата... :D
          Тия зарчета ги видях в събота Габрово.Да си признава кой беше.Зарчетата бях бели в Брава.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            style34 написа:
            SokOtPraskova написа:
            vaskoni_1980 написа:
            амииии то и мен не ме интересува ама си казах мойто виждане какво е дано не съм обидил някой
            хахах...не бе колега, имах впредвид, че не ме интересува кой с каква кола е и т.н. :D
            Така е. Ти се интересуваш само от зарчетата... :D
            Тия зарчета ги видях в събота Габрово.Да си признава кой беше.Зарчетата бях бели в Брава.
            style34 явно не само ти си бил в Лас Вегас. :D Заминавам за Габрово аз...
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
              style34 явно не само ти си бил в Лас Вегас. :D Заминавам за Габрово аз...
              Не забравяй, че ги има всякакви ментета
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Един вика на гаджето си:- Скъпа, ще те наричам Ева.- Защо?- Защото си ми първата!- Е, значи аз ще ти викам Боинг, защото си ми 747-я. Историята не казва на колко години е била "девойката"...

Коментар

Kuku написа:
                  Ако става въпрос за 0 - аз познавам 24 годишна, която е на 0 А иначе се прави на уникална ку*ва, НО като опре ножа до кокала (кое е нож и кое кокал - не знам) и се започват едни лигавщини, едни обяснения, едно мрънкане, едно цупене Все още не знам някой да е пробил при нея и най-вероятно няма да чуя скоро за такъв случай!А защо се държи така - загадка Не е грозна, има данни, малко е глупава, ама то за сметка на другото....
                  Не е ли ясно кое е ножа?Ножа е ножа от кожа Виж за кокала не знам.Там по-скоро става въпрос за месо
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Епа жената на мене ми е втората - старомоден съм...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                      ... или надничат зад рамото ти, докато пишеш
                      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Kuku написа:
                        И аз познавам 1 такава 24 годишна девственица - прави хубави

Коментар

Uneek написа:
                          Kuku написа:
                          И аз познавам 1 такава 24 годишна девственица - прави хубави
                          И аз, и аз тоест познавах, докато не и падна, после пича ходеше една година ухилен, а нас ни беше яд! Не е истина колко скрита енергия имат тез девойки, дето отприщи ли се.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

ls1 написа:
                            Помакините студентки в Благоевгдад масово така правеха...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              ls1 написа:
                              Помакините студентки в Благоевгдад масово така правеха...
                              Е каквото - такова
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

jenshen73 написа:
                                Е тя добре е втората,ама след нея колко има Може и да не си старомоден
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X