Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко според вас е нормалната броика за едно 18г. момиче

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

trace написа:
    Не е задължително А нормална бройка няма.
    Да и за жалост девойчетата са на принципа -Колкото може повече....
    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
      Да и за жалост девойчетата са на принципа -Колкото може повече....
      Е, ти не си ли на същия принцип, колега... Всички сме така, никой не бяга от хубавото.Мен, примерно, изобщо не ме интересува с колко партньора е била жената, плюс това не вярвам някой да си води списък с колко точно жени/мъже е бил.
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Kuku написа:
        Колежката със сочния прякор да каже, каква е била бройката миналата година - тя сега е на 19г.
        Скоро даже на 20.. :D Иначе по темата: и да кажа и да не кажа колко е "моята бройка" - не може да определите за всички на моята възраст, защото хората са различни и всеки преценява сам за себе си. Честно казано мога да се определя като доста "демоде" в тая област. Пък и сегашните 13 годишни не са, същите както когато ние 18 - годишните бяхме на 13. Според мен средната бройка на едно 18 годишно момиче е между 5 и 8 момчета/мъже. 1-2 - първа "любов", 1-2 - напук на всяка "Любов" и 1-2 - случайно попаднали, готини момчета на които всички биха искали да пуснат, и 1-2 - ей така..за да пробва нови неща Естествено има и момета, които се развиват по-бавно и са започнали да си махат космите на краката, за да са готини на рождения си ден - все пак пълнолетие.И другия тип - увисляци, които са възхитени от сексуалното внимание, което получават от момчетата, за това започват да търсят само него, като се превръщат в тъй наречените "квартални к..вета"
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

хахаххаха аз съм съгласен с теб SokOtPraskova ама има и сериозни момиченца наблюдавайки съседдските деца обаче мисля че тях др не ги интересува освен .... парите на някой батко и колата разбира се да я вози до даскалото
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
            хахаххаха аз съм съгласен с теб SokOtPraskova ама има и сериозни момиченца наблюдавайки съседдските деца обаче мисля че тях др не ги интересува освен .... парите на някой батко и колата разбира се да я вози до даскалото
            Мен защо ли не ме интересува това... То си е до човека :D На 15 аз си мислех къде да започна работа, докато другите висят по градинките прекарвайки си дните в безцелно висене и изкуствено създадени емоции от обсъжданици с разни други безцелно висящи девойки "оня с кой тръгнал, па тоя с кой преспал и пак тоя същия че я бил погледнал " и т.н...

Коментар

амииии то и мен не ме интересува ама си казах мойто виждане какво е дано не съм обидил някой

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                амииии то и мен не ме интересува ама си казах мойто виждане какво е дано не съм обидил някой
                хахах...не бе колега, имах впредвид, че не ме интересува кой с каква кола е и т.н. :D

Коментар

Как може да питате една дама с колко е била?! Това е като да питаш за годините след като мине 30... После, след номер едно всички са номер две, няма нужда да се пита повече. Макар че съм срещал и такива дето не искат да помнят номер едно. Аз лично даже не помня как изглежда момичето, с което бях за първи път и са ме яд, че толкова бързах да влизам "в крак с модата". И аз не бих споделил никога в обществен форум с колко съм бил, камо ли някоя жена. Нали ще влезне тука утре някоя от моите приятелки и ще има шамари Пък и винаги казвам, че са по-малко от действителното Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ако някой не го е шубе и го гони откровението да сподели... аз не бих.
                  www.CarProfi-BG.com
                  Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                  Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                  Най-атрактивните цени в София!

Коментар

да и мен не ме интерсува кукло да те питам имаш ли стикер аз си нямам ама много искам тук в форума има където може да си истеглиш ама аз май съм не ук и не се получава истеглих си един с кръгла форма аама аз искам другия имаш ли представа как става

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                      да и мен не ме интерсува кукло да те питам имаш ли стикер аз си нямам ама много искам тук в форума има където може да си истеглиш ама аз май съм не ук и не се получава истеглих си един с кръгла форма аама аз искам другия имаш ли представа как става
                      хахаха, ако си убав ела и ще ти лепна един лично

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        Мен... (ала-бала)
                        Ти си кажи бройката... пък другото остави на батко!
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

ами...... незнам дали съм хубав ама знам че не съм грозен хахахха ама си ми много далече чак до софия за един стикер

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

SokOtPraskova благодаря все пак

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Два въпроса имам:1. Автора на темата да обясни, ЗАЩО пита такива неща?2. Защо жените винаги делят "бройката" на 3, а мъжете винаги умножават "бройката" по 3

Коментар

Working...
                                X