Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обида за италианските коли по Нова ТВ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Що пък не? А "кварца" ще го наместим на срещата

Коментар

westdogg написа:
      Един приятел имаше 18 годишно пежо 309 дизел, а сега има 10 годишно браво ТД100 и каза , че пежото палело в пъти по-добре от бравото.
      Мой приятел с 307 HDI постоянно ми се оплаква , че под 3 градуса почва да пали трудно , а на -10 пали от 3-4 път . Пусна тема в Пежо форума и се оказа , че доста HDIта се затрудняват и не палят "от раз"-----Явно всички са против италианските коли , в новата реклама на Мтел пък дават закъсала Алфа 155 http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30406
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

А да види дали италианската кола не пали..като я подгоня с Туин Спарка и ше видим дали не пали ....деба тапанарката ...верно че кадета ми пали на -15 градуса на ГАЗ и то само няколко завъртания ама досега с алфите проблем не съм имал при палене през зимата....
        LanciaDedraSWturbo
        Alfa 146 1.4 ts 2000'
        BMW E36 Turbo
        eX - BMW e30 330 Turbo
        eX - Lada 2103 turbo 1500cc

Коментар

не и се вързвайте това момиче е скейтърка нали видяхте как е облечена ходи на работа с ролкови кънки или кара някои варел (джип)

Коментар

аз с мойто браво проблем съм имал с паленето защото акумулатора си беше заминал иначе си пали от раз. аз съм чувал че фордовете имат този проблем за които се споменава (паленето при ниски температури).
            Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
            Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Re: Обида за италианските коли по Нова ТВ.

Immortal написа:
              Колеги, мисля че ще е редно да прочетете тази тема от Ланча форума, и да вземем някаква ответна реакция:
              А, мен пък така ме заболя оная работа от нейното"умозаключение"... Тва нейното има обяснение - видяла, че на даскала и в университета му пада и после разправя , че на дебелите дърти плешивци не им става на дръгливи кранти Остави ги да пасат трева, чудят се как да си повдигнат поразклатения рейтинг, е това сутрешното вече е като парад на слабоумниците, разнообразяват го второстепенните участници- момчето с компа и това за спорта, водещите са карикатури смехотворни.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

сигурно трудно "палят" реотаните на задния джам на наще колици,а на останалите бързо загряват за да може на тези дето бутат да им е топло поне на ръцете

Коментар

Щом на официалния дилър (ауто италия) не им пука, ние кои сме ,кой ни е..ва за нещо. За протестна нота съм категорично.Да се разбере че има фенове на италиански автомобили в БГ,след като няма официален представител.
                  fiat REGATA 1.9 DS
                  lancia LIBRA 1.8 SW

Коментар

Лелеееее а бе ма тая нещо или не е добре със здравето или треа да смени дилъра че кофти работи е почнал да и продава!То сега като бяха големите студове само моито пунто палеше пред блока и то от раз!Според мои лични наблюдения и опит зимата форд фолксваген и тия кореиските измишлиотини киа да не са ти в гаража че големи мъки те чакат
                    Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
                    Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                    Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                    Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Надали девойчето е изцяло виновно.Като гледам как е заковало очи в аутокю-то е напълно възможно да има и редакторска намеса.
                      Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Immortal написа:
                        Ще помоля някой филолог (имаме и такива тук) да поразвие малко текста на писмото, предлагам и на ръководството на "Фиат Форум България" да изпратим протеста официално, като го съгласуваме и с другите клубове (Ланча и Алфа).
                        Аз също съм ЗА едно протестно писъмце до Нова Тв.
                        FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

westdogg написа:
                          Ми правилно си е казало момичето . Това не значи , че всички италиански не палят зимата, но си признайте, че % на италианските коли които не палят е по-голям от този на японски, немски и френски
                          Ми,ще ви кажа моите наблюдения:1.Темпрата ми запали"от раз" при -28грС(януари 2006г.)2.Бенца под-3/-5 пали след трети-четвърти опитНе че е показателно,но за немските не се майтапят-ЩО
                          ===============================
                          // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                          ===============================

Коментар

Ми не палят я!!!То и Ферари-то на Слави даже не запали Немога да разбера за какво скачате толкова!Какви писма,какви официални ноти?!?Че някаква си лигава синоптичка е казала че италианските коли не палят зимата.Боли ме шмайзера!!!Силно ме съмнява някой да се повлияе при покупката или каквото и да било от това компетентно мнение :DP.S. Един приятел вчера ми каза че FIAT е абревиатура от думите "Fehler in alle Teilen" ,по нашенски казано "грешка във всички части" :D
                            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Ооооо берекет, сега остава само джамбазите да смъкнат на половина цените щото видиш ли италианките не палели и супер ще стане, айде че и жената иска да кара италянско
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ай стига сте се впрягали за глупости - аз пък се смея.То че Милен Цветков в което и предаване да се появи в последно време допринася много за изпростяването му - това е ясно, ама какво се занимавате изобщо...Затова и по Нова гледам само филмите и чат пат новините.Но по отношение на синоптичките - от години никой не може да победи Нова в абсурдния избор... Особено пък облеклата им.... Къде по малки телевизии се справят определено по-добре.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X