Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обида за италианските коли по Нова ТВ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Че опел и форд са пълни кошари е ясно. Това са може би са единствените марки които палят по-трудно от италианските
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
      Че опел и форд са пълни кошари е ясно. Това са може би са единствените марки които палят по-трудно от италианските
      Викаш Мерцедес и Ситроен рулират ....
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        westdogg написа:
        Прашка и сутиен!

Коментар

Лафа за това кога спират да палят италианките е от един текст за лапландците, част от него се появи и в темата във форума на Lancia. Ама си мисля, че от номера с извинението най-много да излезем като ощипани моми. Майната им, живеем в свободна държава и всеки има право да показва лош вкус на воля. Достойният отговор според мен е да съчиним правилното количество вицове за синоптички от въпросната медия. А да, щях да забравя - нали и Ники ще отмъщава
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Princo написа:
            westdogg написа:
            Мерцедес по всеки един показател . А специално за палене - пари давам на този който запали по-добре от Ситроена Никога не съм бил и няма да бъда фен на Ситроен, просто отбелязвам фактите.
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

///// написа:
              Princo написа:
              westdogg написа:
              Прашка и сутиен!
              Недей,ще им излезне име на хубавите коли
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

vesko написа:
                Достойният отговор според мен е да съчиним правилното количество вицове за синоптички от въпросната медия. А да, щях да забравя - нали и Ники ще отмъщава
                Една синоптичка от "Нова ТВ" мислила, мислила... и умряла. А пък една друга синоптичка от същата ТВ е починала на пацата на Ники Сикса... Дайте неква снимка да я видим таз ваджайна бре.
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Princo написа:
                  ///// написа:
                  Princo написа:
                  westdogg написа:
                  Прашка и сутиен!
                  Недей,ще им излезне име на хубавите коли
                  Не са дотам, чак хубави! Ако някой иска - нека да се примерим кой как пали!

Коментар

nikki_sixx написа:
                    vesko написа:
                    Достойният отговор според мен е да съчиним правилното количество вицове за синоптички от въпросната медия. А да, щях да забравя - нали и Ники ще отмъщава
                    Една синоптичка от "Нова ТВ" мислила, мислила... и умряла. А пък една друга синоптичка от същата ТВ е починала на пацата на Ники Сикса... Дайте неква снимка да я видим таз ваджайна бре.
                    Аве брат има ли тема дет да не намекнеш за секс.П.п Сорка за оффтопика

Коментар

nikki_sixx написа:
                      vesko написа:
                      ...
                      ...А пък една друга синоптичка от същата ТВ е починала на пацата на Ники Сикса... ...
                      А дали това се е случило след като на молбата й да спре Ники отговорил "а сега да видиш как умре кравата"? Ники, тръгнах да я търся девойката на сайта, ама май вече сме отговорили - бутнали са гоа. А знаем, че измежду нас, а и измежду "тях", които са пак част от "нас", има много способни хора Редакция: отвори се заглавната страница, но е невероятно бавно. Явно се е разчуло за остроумието на синоптичките и заради огромния интерес сървърите изнемогват.
                      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Четох тази тема и реших да се включа. Аз съм горд собственик на 18 год. Фиат Типо. Първи собственик съм. Да ви кажа честно досега винаги ми е палил, като изключа когато имах проблеми с стартера и с четките. От тогава до сега винаги ми пали от раз, даже се чуво едно силно завъртане на стартера, чак свири ама така си беше от нова.
                        http://www.pljuvalnik.com
                        Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

vesko написа:
                          А дали това се е случило след като на молбата й да спре Ники отговорил "а сега да видиш как умре кравата"? .
                          Буагхахахахахахахахахахах, бях го забравил тоя виц бре... мерси за дето ме подсети! Иначе, въпросната телевизия (и болшинството им служители) ми е като тая муха...
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Вицовете за "италианките", които не палели на студено, са свързани повече с географията - север-юг, отколкото с техниката.Италия се води южна страна и винаги ще има подобни закачки. Ама то трябва малко акъл да сетиш, а не да се реагира първосигнално. Камо ли пък да почвате да се оправдавате. Не знам защо се връзвате на подобни смешки. Че има и хора като westdogg, дето им вярват Смях !
                            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

westdogg, пак ще се обърна към теб, извинявай, но ме провокираш.Нали не си вярваш?Имал съм 4 години Ситроен. Наистина уникална кола, но не ми казвай, че никога нямат проблеми с паленето. Мерцедес също съм карал доста, служебен. Верно, 190, но нали и то е Мерцедес. Кола като кола. Не бих си сменил Дедрата за такава пръчка.

Коментар

Re: Обида за италианските коли по Нова ТВ.

Immortal написа:
                                Колеги, мисля че ще е редно да прочетете тази тема от Ланча форума, и да вземем някаква ответна реакция:http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...tart=0Дори няма да е зле да е официално от името на сдружението.
                                А бе ти сериозно ли !? Не, не мога да го повярвам...според мен малкото работа, и зимата е виновна,... както казват по нашите среди "нещо си изместил опорният кварц".
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X