Че опел и форд са пълни кошари е ясно. Това са може би са единствените марки които палят по-трудно от италианските
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обида за италианските коли по Нова ТВ.
Collapse
X
-
westdogg написа:Че опел и форд са пълни кошари е ясно. Това са може би са единствените марки които палят по-трудно от италианскитеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Лафа за това кога спират да палят италианките е от един текст за лапландците, част от него се появи и в темата във форума на Lancia. Ама си мисля, че от номера с извинението най-много да излезем като ощипани моми. Майната им, живеем в свободна държава и всеки има право да показва лош вкус на воля. Достойният отговор според мен е да съчиним правилното количество вицове за синоптички от въпросната медия. А да, щях да забравя - нали и Ники ще отмъщаваАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Princo написа:westdogg написа:Че опел и форд са пълни кошари е ясно. Това са може би са единствените марки които палят по-трудно от италианскитеFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
///// написа:Princo написа:westdogg написа:Че опел и форд са пълни кошари е ясно. Това са може би са единствените марки които палят по-трудно от италианскитеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
vesko написа:Достойният отговор според мен е да съчиним правилното количество вицове за синоптички от въпросната медия. А да, щях да забравя - нали и Ники ще отмъщаваТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Princo написа:///// написа:Princo написа:westdogg написа:Че опел и форд са пълни кошари е ясно. Това са може би са единствените марки които палят по-трудно от италианските
Коментар
-
nikki_sixx написа:vesko написа:Достойният отговор според мен е да съчиним правилното количество вицове за синоптички от въпросната медия. А да, щях да забравя - нали и Ники ще отмъщаваAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
nikki_sixx написа:vesko написа:...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Четох тази тема и реших да се включа. Аз съм горд собственик на 18 год. Фиат Типо. Първи собственик съм. Да ви кажа честно досега винаги ми е палил, като изключа когато имах проблеми с стартера и с четките. От тогава до сега винаги ми пали от раз, даже се чуво едно силно завъртане на стартера, чак свири ама така си беше от нова.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
vesko написа:А дали това се е случило след като на молбата й да спре Ники отговорил "а сега да видиш как умре кравата"? .Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Вицовете за "италианките", които не палели на студено, са свързани повече с географията - север-юг, отколкото с техниката.Италия се води южна страна и винаги ще има подобни закачки. Ама то трябва малко акъл да сетиш, а не да се реагира първосигнално. Камо ли пък да почвате да се оправдавате. Не знам защо се връзвате на подобни смешки. Че има и хора като westdogg, дето им вярват Смях !Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
westdogg, пак ще се обърна към теб, извинявай, но ме провокираш.Нали не си вярваш?Имал съм 4 години Ситроен. Наистина уникална кола, но не ми казвай, че никога нямат проблеми с паленето. Мерцедес също съм карал доста, служебен. Верно, 190, но нали и то е Мерцедес. Кола като кола. Не бих си сменил Дедрата за такава пръчка.
Коментар
-
Re: Обида за италианските коли по Нова ТВ.
Immortal написа:Колеги, мисля че ще е редно да прочетете тази тема от Ланча форума, и да вземем някаква ответна реакция:http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...tart=0Дори няма да е зле да е официално от името на сдружението.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар