Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обида за италианските коли по Нова ТВ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

westdogg , едно изказване може да доведе до много последици - например миналата зима някой с фуражка като каза че зимата трябва със зимни гуми, и маса народ се юрна да си купи, за да не ги глобят. Сега някаква девойка казва нещо, и някой чул-недочул после ще повтаря "Абе те италианските коли нещо не палели, казаха го по нова тв..." и след 5 разказа ще стане като развален телефон. Подкрепям, още повече че фигурираме като юридическо лице. Така поднасят невярна информация за това, което обичаме и което ни обединява, без съответната информация да е подплатена. Или пък да настояваме изрично когато ще вали дъжд - в прогнозата да кажат "Собсвтениците на Опели да не излизат, за да им изгният колите на влагата."

Коментар

Трябва да се поиска оставката на кабинета заради тази подигравка .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз съм писал до доста предавания, включително това и винаги ми отговарят в рамките на няколко дни. Предполагам, че ако се напише културно и по-официално може да отговорят и в ефир.

Коментар

Извинявам се че сам неграмотен мислех че това е форум за фенове на марката фиат а не клуб по правопис но нищо .
          преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

dalgia123 написа:
            фият
            А това вече е прекалено

Коментар

Всяка една кола, която има проблем я с акумулатор, я с нещо друго по запалителната система няма да запали...не са само италиански. Гадното е, че хората са като овце и слушат някаква си там шматка. Аз съм съгласен да се прати официално писмо, защото това си е директна обида. Ферари, Мазерати и Ламборджини също са италиански, и те ли не палят като падне температурата?
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

westdogg написа:
                Ами Вашите коли може да палят. Но всеки знае , че това е славата на италианските коли. Момичето от прогнозата едва ли си е измислила сама това твърдение.
                И каква е връзката между марката и техническото състояние на една кола ?Имал съм Жигула, Полски Фиат, Типо, Браво - не съм имал никога проблемис паленето.И да - нашите коли палят, защото се грижим за тях. Поне моите, де.
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ощте уча кирилицата на компа извинявам се
                  преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Ще помоля някой филолог (имаме и такива тук) да поразвие малко текста на писмото, предлагам и на ръководството на "Фиат Форум България" да изпратим протеста официално, като го съгласуваме и с другите клубове (Ланча и Алфа).

Коментар

Действай, аз съм ЗА. Обаче е хубаво да е не чак толкова изчерпателно, за да не загубят интерес още в увода.
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Пет минути след изказването на синоптичката им изпратих протестно съобщение във Фейсбук-а,но реакция от тяхна страна нямаше?!?Не се и учудвам,в последно време се помислиха за много нещо!Да заповядат да видят как не пали колата при ниски температури!!!смешници!
                        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Хаха не си го измислила сама така е.Това за паленето на Италянките си го има като лаф навсякъде.Не само в България.Стига сте се пъчили тук кой пали и кой не,ами вземете погледнете реално на нещата.Не си палят и това е.Опитах се да го кажа и в Ланча форума ,но и те си знаят своето,а не искат да погледнат в Раздела Консултации където е пълно с теми "Не пали" от ноември насам.

Коментар

Наистина не е лошо да се напише едно гневно писмо до Нова, дори може да се потърси съдействието на Господарите, макар че се съмнявам да се отзоват с/у колегите си...М/у другото на Форда се носи по - лоша слава за паленето през зимата...
                            M-Benz E 250 TD 150hp
                            M-Benz 200d 75 hp
                            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Всяка кола, която е недобре подготвена за зимата не пали.Що мислиш , че Опелът ми стои в гаража - ми щото НЕ ПАЛИ. А не пали щото иска нов акумулатор.Айде стига с тези бакшишки изказвания...Все едно да кажем, че русите мадами не правят хубав секс Хаха не си го измислила сама така е.Това за паленето на Италянките си го има като лаф навсякъде.Не само в България.Стига сте се пъчили тук кой пали и кой не,ами вземете погледнете реално на нещата.Не си палят и това е.Опитах се да го кажа и в Ланча форума ,но и те си знаят своето,а не искат да погледнат в Раздела Консултации където е пълно с теми "Не пали" от ноември насам.Точно това правя - поглеждам реално на нещата. А реалния ми поглед показва, че при мен от 2 италианки - 2 палят при всякакви условия. 100% успеваемост.

Коментар

Immortal написа:
                                Всяка кола, която е недобре подготвена за зимата не пали.Що мислиш , че Опелът ми стои в гаража - ми щото НЕ ПАЛИ. А не пали щото иска нов акумулатор.Айде стига с тези бакшишки изказвания...Все едно да кажем, че русите мадами не правят хубав секс
                                Което си е Факт :D Хормони кво да правиш.Чешете си езиците нищо няма да се получи така или иначе.

Коментар

Working...
                                X