Колеги, мисля че ще е редно да прочетете тази тема от Ланча форума, и да вземем някаква ответна реакция:http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...tart=0Дори няма да е зле да е официално от името на сдружението.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обида за италианските коли по Нова ТВ.
Collapse
X
-
Не е лошо да им се обърне внимание на хората от Нова. Най - малкото едно писъмце може да им се пусне. Не е лошо, обаче да е официално.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
И аз съм палил Типо-то при минус 15 градуса без никакви проблеми! Трябва да предприемем нещо!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Нещо от сорта:Ние, почитателите и собствениците на италиански коли в България, обединени в клубове по марки (FIAT, LANCIA, ALFA ROMEO) се чувстваме обидени от несполучливия опит за шега по адрес на нашите любими автомобили, направен по време на метеорологичната прогноза на 23.01.2009, в 07:02 ч.Най-учтиво молим или да докажете думите на говорителката, или публично в ефир да се извините на всички почитатели на италианските автомобили в България.westdogg, не съм съгласен с теб. Имал съм руска, френска, немска (още седи в гаража) и 3 италианки. Поне при мен това дали пали колата зависи единствено от състоянието на акумулатора. 100% от моите италианки палят при ниски температури без проблем.
Коментар
-
Immortal написа:Нещо от сорта:Ние, почитателите и собствениците на италиански коли в България, обединени в клубове по марки (FIAT, LANCIA, ALFA ROMEO) се чувстваме обидени от несполучливия опит за шега по адрес на нашите любими автомобили, направен по време на метеорологичната прогноза на 23.01.2009, в 07:02 ч.Най-учтиво молим или да докажете думите на говорителката, или публично в ефир да се извините на всички почитатели на италианските автомобили в България.westdogg, не съм съгласен с теб. Имал съм руска, френска, немска (още седи в гаража) и 3 италианки. Поне при мен това дали пали колата зависи единствено от състоянието на акумулатора. 100% от моите италианки палят при ниски температури без проблем.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Моята кола пали без проблем при всякакви температури. Дори от както съм я взел - близо 4 години, не съм сменял акумулатора. Не знам общо на колко години е. При минус -16-17 върти по-флегматично, но то толкова й е достатъчно на Брависима да запали без проблем. Приятел с Рено 19 вече 7-8 пъти го дърпат тая зима, за да запали. Въпросната кифла разбира сигурно от коли толкова, колкото аз от ядрена физика - т.е. въобще.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
dalgia123 написа:Да, и аз сам на мнение, че трябва да да се направи нещо и то по-бьрзо, а по повод подмятането на колегата със Ситроена мога да му кажа, че и френските не са цвете за мирисане, ако ме разбира, но да не се дразним излишно.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар