Имал съм 3 италиански коли досега, и нито една не е отказвала да пали при минусови температури Едно такова твърдение като това на госпожицата е смешно и обидно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обида за италианските коли по Нова ТВ.
Collapse
X
-
Що не пали ???? Щоту знаете да сипвате бензин и да карате тва е ! Всяка кола може да не запали,видели вече 2,3 италянки и айде ... мойта що пали ве ? На имортал що пали ? На trace що пали и т.н Не за първи път пляют италиянките! И друг път се е случвали да пляют италиянските кали по нв тв !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
westdogg написа:Ми правилно си е казало момичето . Това не значи , че всички италиански не палят зимата, но си признайте, че % на италианските коли които не палят е по-голям от този на японски, немски и френскиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:westdogg написа:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Е то винаги е така. Тези които карат италиански- не са видели италианска да не пали. Тези които карат немски- не са видели немска и т.н. Аз пък , веднага давам за пример бившето ми браво- лятото палеше добре, а зимата -съм го мъчил по 5мин. ( причината не беше акумулатора).Един приятел имаше 18 годишно пежо 309 дизел, а сега има 10 годишно браво ТД100 и каза , че пежото палело в пъти по-добре от бравото.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Е то винаги е така. Тези които карат италиански- не са видели италианска да не пали. Тези които карат немски- не са видели немска и т.н. Аз пък , веднага давам за пример бившето ми браво- лятото палеше добре, а зимата -съм го мъчил по 5мин. ( причината не беше акумулатора)Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
westdogg написа:Е то винаги е така. Тези които карат италиански- не са видели италианска да не пали. Тези които карат немски- не са видели немска и т.н. Аз пък , веднага давам за пример бившето ми браво- лятото палеше добре, а зимата -съм го мъчил по 5мин. ( причината не беше акумулатора)Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Италианка да не запали - това е все едно Индзаги да не отбележи! Те такова животно не съм видел, при все, че съм механик! Спомням си преди години, когато бях търновски зет и с едно дукато, ама с изгоряла подгревна свещ (обща за всичките цилиндри) и с издухана гарнитура при минус нам си колко си насред търново и един метър сняг от втория път запали!Еееееех, спомени! Що запали пустото, че да си довършим ракията и мезетата с дядото! Ами после натоварено с тикви и картофи и компоти като снегорин към Варна!Сега си мисля колко е готино като оправдание - ами италианска ми е колата - не ми пали - няма да ходя на работа - подкарвам суджуците и ракията! Да, ама не - и в най-голения сняг само аз и шефа сме на работа с колите (ама той е с джип 4х4), щото италианка дет да не запали няма!
Коментар
-
westdogg написа:Е то винаги е така. Тези които карат италиански- не са видели италианска да не пали. Тези които карат немски- не са видели немска и т.н. Аз пък , веднага давам за пример бившето ми браво- лятото палеше добре, а зимата -съм го мъчил по 5мин. ( причината не беше акумулатора).Един приятел имаше 18 годишно пежо 309 дизел, а сега има 10 годишно браво ТД100 и каза , че пежото палело в пъти по-добре от бравото.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар