А TTL вдига ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Wi-Fi Ruter
Collapse
X
-
kilar написа:А TTL вдига ли?Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
u_bo
колегата Владим май си взе по моя препоръка Edimaxможе да го питаш за впечатленията.Има модели от 60 до 150 лв. - според джоба ти.Фирмата е сериозна , с добра поддръжка и стабилност.Ако вземеш такъв няма да съжаляваш / евентуално може да ти се наложи UPDATE на фирмуера - но това е нормално за фирмите, които поддържат продуктите си)/
Коментар
-
Аз съм с рутера на Netgear посочен по-горе от няколко месеца и досега нямам никакви забележки. Преди това бях с MSI в комплект с usb-wi-fi карта и след някой месец започна да забива периодично на 30-тина минути, след което трябваше да се рестартира рутера...- Обясниха ми, че някаква памет се пълнела и затова забивал...
RIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
u_bo
да , ама Линксиса (хубав рутер е !!!) за тези пари не е със 11N .Докато Едимакса е със 11N за тез пари.иначе , ако ще се слага custom фирмуер - Линксиса със L накрая е избора.Но ако някой има такива мераци , НЯМА да пита във автофорум , кой модел да избере
Коментар
-
Засега още са много малко лаптопите с N стандарт, така че едва ли има значение.Както всяка една техника и тя си има живот - след някоя и друга година се сменя.Аз неведнъж съм казвал - имах Белкин, имах Едимакс, имах Д-линк, но докато не сложих горепосочения Линксис не си седнах на гъзо.Иначе за обхвата - много е важно къде е разположен рутъра - например на мен ми е в кухнята зад телевизора скрит - естествено от това му пада обхвата, но ми покрива идеално апартамента - лежа си в спалнята и си сърфирам с Айфона. От едната страна на блока имам супер обхват, от другата - никакъв, даже преди време мислех за антена да се изнесе навън, ама не ми е нужно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
injekciona написа:Buffalo WHR-G125 цената му е около 80лв.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Бъфалото имат най-добра радио-част от този клас рутери - от там и покритие и скорост.Ако не бях взел Линксиса, сигурно шах да забия едно Бъфало, от оня модел с трите антени.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар