Колеги я кажете откъде мога да си намеря макетче на Фичо, цвета няма значение, аз ще си го боядисам черно. Казаха ми ОМВ или ЛукОйл ама аз в нито една не съм срещал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си макет на Бравото
Collapse
X
-
В джъмбо, Т-маркет в Гео Милев, на илиенци и в Била няма браво. Доста търсих, но имаше всичко, без браво. Имаше голф 4, пасат, fiat 500, renault twingo, мерцедеси, бмв, роувъри, но браво не намерих. Изкючително много пежо 206-ци имаше също. Всъщност имаше пунто от първите модели. В Практикер още не съм гледал. Ако намеря там, ще потвърдя.
Коментар
-
В практикер има макети от типа фиат купе / ферари.В ОМВ и лукойл няма фиати, а във фантастико.. там не съм проверявал, и няма и да търся.Едва ли ще има още бравота, защото, като гледам, продават по-нови коли след 2000 година насам.Иначе, колега bagercho, може ли да снимаш макета да видим какво представлява??
Коментар
-
Ето какво намерих:http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=76103Има и снимка на макета.Изглежда доста по-голяма от представите ми.Може да потърся Метро, като последен вариант, но чак другия месец, че Метро-бюджетът ми за януари е приключен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар