Леко пенсионерска тема... Днес ползвах обществен транспорт, щото колата в сервиз. Седя си аз на седалката, зад мен седнали две девствени петокласнички от някоя варненска гимназия и разговарят. Да не ви казвам какви простотии ръсиха. Едвам прикривах кикотенето си. По едно време двете почнаха да спорят дали може да се оригнат в автобуса. Мислиха, чудеха се...и едната се оригна. Някаква леля се изказа крайно агресивно и ония в хор почнаха да се оригват. Няма майтап...в един момент даже ми се стори, че почна да намирисва на стомашни киселини. Държаха се абсолютно просташки, нямаха вид на дрогирани. Просто бяха абсолютно кухи лейки. След може би шестото или седмото оригване, се обърнах и с доста сериозен тон казах на едната, която точно в момента си затваряше устата: "- ся остава и да се изпърдиш, пък другата да се насере и грешка няма да имате"Ся....че са разюздани и трагични, то е ясно. Обаче от цялата работа ме впечатли факта, че след като се обърнах за да им говоря, ми направи впечатление че всъщност изглеждаха съвсем миловидно и наивно. Две лолитки, които само дето не се насраха в автобуса. По дяволите, аз имам две дъщери...и си задавам въпроса - кога ще спрем да обвиняваме за щяло и нещяло държавата, обществото, образованието и т.н.....ами не си седнем на задниците и най-после да започнем да обръщаме внимание на децата си и да ги възпитаваме.Девойките изглеждаха супер секси, облечени много добре и дори бих казал - симпатични. Кой по дяволите е позволил обаче да нямат задръжки, да се оригват хамалски и да се държат толкова просташки...койОбзалагам се, че ако аналното им отвърстие беше изпълнено с газове, щеше и на друго да засмърди в автобуса.Извинявайте за гнусната тема, обаче......наистина ме е гнус.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разсъждения върху съвременната младеж...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Re: Разсъждения върху съвременната младеж...
Авео написа:Леко пенсионерска тема... Днес ползвах обществен транспорт, щото колата в сервиз. Седя си аз на седалката, зад мен седнали две девствени петокласнички от някоя варненска гимназия и разговарят. Да не ви казвам какви простотии ръсиха. Едвам прикривах кикотенето си. По едно време двете почнаха да спорят дали може да се оригнат в автобуса. Мислиха, чудеха се...по едното време едната се оригна. Някаква леля се изказа крайно агресивно и ония в хор почнаха да се оригват. Няма майтап...по едно време даже ми се стори, че почна да намирисва на стомашни киселини. Държаха се абсолютно просташки, нямаха вид на дрогирани. Просто бяха абсолютно кухи лейки. След може би шестото или седмото оригване, се обърнах и с доста сериозен тон казах на едната, която точно в момента си затваряше устата: "- ся остава и да се изпърдиш, пък другата да се насере и грешка няма да имате"Ся....че са разюздани и трагични, то е ясно. Обаче от цялата работа ме впечатли факта, че след като се обърнах за да им говоря, ми направи впечатление че всъщност изглеждаха съвсем миловидно и наивно. Две лолитки, които само дето не се насраха в автобуса. По дяволите, аз имам две дъщери...и си задавам въпроса - кога ще спрем да обвиняваме за щяло и нещяло държавата, обществото, образованието и т.н.....ами не си седнем на задниците и най-после да започнем да обръщаме внимание на децата си и да ги възпитаваме.Девойките изглеждаха супер секси, облечени много добре и дори бих казал - симпатични. Кой по дяволите е позволил обаче да нямат задръжки, да се оригват хамалски и да се държат толкова просташки...койОбзалагам се, че ако аналното им отвърстие беше изпълнено с газове, щеше и на друго да засмърди в автобуса.Извинявайте за гнусната тема, обаче......наистина ме е гнус.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Re: Разсъждения върху съвременната младеж...
ele написа:...... Страшно е когато започнат да се убиват, пребиват и подобни, което, явно ги прави много cool.
Коментар
-
mnpenchev
Ами то да си родител не е като да хвърлиш 20 лева сутринта преди да тръгнеш на работа и да не те интересува цял ден какави ги върши отрочето ти. Ама иди го обясни на 95% от "родителите".
Коментар
-
Вярно пенсионерска тема Много крайни заключения колеги. Всяко предходно поколение обвинява идващото в неморално и деструктивно поведение.Обаче интересно защо светът не е спрял да се върти. Майки ми ми разправяше,как дядо не и е давал да слуша Бийтълс,защото били "диваци". И моята майка не харесва,че слушам Stahlgewitter,Nickelback ,Godskmack -било сатанизъм . Замисли ли се,че в тийнейджърска възраст,хормоните им бушуват и в главите им е само съвукупление. Природа. При това ги държат половината ден като вързани в училище където ги занимават с откровенни глупости-е нормално и на тях да им избиват чивиите. колкото до наркоманите-паралела е неуместен. Моето лично убеждение е,макар да не познавам много джвобери,че за да използваш такива вещества изисква определена психическа нагласа и поведението не е белег за склоност към употреба на подобни.
Коментар
-
Ей зат’ва индийците се делят на касти.Всеки да си знае мястото.Авео, колко пъти ме е напирало да пиша подобни теми... Вярно че още не съм родител, но пък за сметка на това дълго време се грижех за брат ми, който е с 14 год. по-малък. Беше при мен докато беше в гимназията - от 9-ти клас до 12-ти. Та покрай неговите съученици на какво съм се нагледал.... Иначе повечето от приятелите му са свестни хлапета де.Всичко е до родителите. Просто няма какво да се лъжем - държавата, учителите, институциите, ала-бала. ЕДИНСТВЕНО родителите са виновни за това дередже. Тъй ли пък за 4 години някои родители не можаха поне на една родителска среща да дойдат?!? Бяхме все едни и същи, десетина човека. НА най-проблемните деца родителите им никога не идваха, както и класната им не можеше да ги открие.А един родител й казал - бе вие си гледайте вашта заплата, а нашия син си има семен бизнес, не го мислете него...Без думи!
Коментар
-
Голяма грешка е това с даването на парите, пък и не само тях, ами те им дават всичко на готово. Не знам, голяма част от тези родители са приблизително на нашата възраст ( е не на всички от форума де) и се чудя защо тези хора станаха такива? Не става дума само за даването на готово, ами и за държанието, за поведението, тези деца, за които говори Явор,дали щяха да се държат така ако родителите им са с абсолютно противоположното държание или поне се интересуваха в каква среда се движат децата им. Винаги съм си мислел и за едно друго явление, което го има много осезаемо при нас. В другите държави, поради липсата на социализъм и "равенството" между всички, има едно разграничаване по квартали или райони,училища и всичко останало. Там различните прослойки от обществото живеят на различни места. При нас всички са омесени здраво, в един блок живеят хора които са много свестни,но и такива които са простаци,мутри,кварталните джебчии и изобщо всякакви. Тези свестните се опитват да си възпитат децата, но като излязат от апартамента и попадат в нещо много по-различно от това което са им говорили родителите за правилно. Те виждат как детето на мутрата си има всичко,може да прави всичко каквото си поиска и му се разминава безнаказано, както и на тати. Вижда как детето на простака се държи като ... простак, другите как се напиват и дрогират до несвяст, но това само ги прави да са cool и останалите да им се възхищават. А то доброто и съвестно дете да е убитака, смотаняка и какво ли още не. Колко ли ще издържи това дете да отстоява ценностите на които го учат родителите му, след като вижда че тези добродетели никъде не се ценят, освен от малкото свестни хора с които много рядко би се срещнало. Народът масово изпростя, няма как това да не рефлектира върху децата. Тази тема е твърде дълга и едва ли най-подходящият начин за разискване е чрез писане, все нещо ще остане недоизказано и недообяснено както трябва.Така че да преключвам с това мнение.
Коментар
-
Явор Митев
Абе то и ние не бяхме по-различни...аз например гоних съученичките и им мачках циците де що сваря / и то баш на 10 метра от там, дето е peho сега.../. Ама чак такова чудо не е било. Спомням си как на една съученичка и откриха въшки. Момичето изперка. Избяга в тръст от стаята и след три дни дойдоха родителите и да питат дали не сме я виждали. Имаха свян, достойнство и поне някакво възпитание...пък тия сега се насират в автобуса. Ужас...Леле как звучи....пенсионерски верно, уффф. Това е обаче действителноста.
Коментар
-
Мога да напиша много по темата, но няма как да стане. Само ще отбележа, че идва един момент, може би след 8-9 клас, когато много малко можеш да влияеш на детето, независимо как си го възпитавал и с каква обич си го обграждал. Не се оплаквам от децата си, но абсолютно никой не е застрахован, че децата му не се държат по описания просташки начин или че няма да извършат някоя по-голяма глупост. Да са ни живи и здрави, възпитавайте ги, общувайте с тях и да се надяваме, че ще станат хора.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Ти пък що се лъжеш че са девствени тия петокласнички :D Всичко след набор 88 е акано!Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:Dedra 2.0 написа:Ти пък що се лъжеш че са девствени тия петокласнички :D Всичко след набор 88 е акано!
Коментар
-
Напълно съм съгласен, че е личен пример. Почти на 21 съм и съм се опитвал да не копирам поведение, а да си създам собствено. Въпроса е каква насока ще ти дадат родителите ти - дали сутрин ще ти хвърлят 20 лв на масата и ще ти кажат "Ае, шъ са видим", или ще се интересуват. Завършил съм строителна гимназия, където простаци и богаташчета ги имаше колкото искаш- защо не съм започнал да се държа като тях, само защото е Cool? Ми защото съм решил така, защото знам че имам подкрепа вкъщи. Майка ми е на 63 години и съм само дете, никога не са ме спирали да правя каквото реша, но ако съм правел нещо нередно сме сядали да говорим, а не " Няма да правиш това или другото и ще ти дам пари"....Държанието на който и да е е породено, от това на родителите му докато израства, защото тогава си като "попивателна" за цялото странично държание. Въпрос на характер и родителски примерFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар