Същото стана и при мене веднъж- ще си спестиш много ако удариш един uninstall и си сложиш друга версия...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Mozilla Firefox
Collapse
X
-
Колегата null.zero може да се окаже на прав път. Може и да не е автоматично а on demand, ама това си прилича на някаква несъвместимост с нещо. Ето на мен какво ми се случи вчера. След като бях ровил насам-натам, тръгвам да пиша в адрес бара и забелязвам, че буквите излизат отдясно наляво, т.е. нещо като moc.elgoog.www. и аз Рестарт на браузъра не помага, рестарт на компа не пробвах. Взех да ровя в гуглето като на първо време отвърлях варианти за преинсталация. Оказа се някаква странна несъвместимост с неактуалната ми java. Утрепах бровзера, утрепах и явата (javaw.exe май беше) и се оправи.Та обратно на проблема - пробвай да спреш разните add-ons и да видиш кога ще спре да се появява проблема. Лошото е, че ще трябва да чакаш всеки път. Може да ги изключваш двоично т.е. спираш половината, ако прб продължава - спираш половината от останалите и т.н.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Аз под Уиндовс от доста време ползвам Епълския браузър Safari и досега не съм имал какъвто и да е проблем.http://www.apple.com/safari/download/
Коментар
-
Immortal написа:Аз под Уиндовс от доста време ползвам Епълския браузър Safari и досега не съм имал какъвто и да е проблем.http://www.apple.com/safari/download/
Коментар
-
peho написа:Не мога да повярвам че не си имал какъвто и да било проблем.Някои неща не могат да се отварят или не работят така както работят с IE примерно.
Коментар
-
Имах подобни проблеми скоро с мозилата, но това стана след като минах на 3.0 ..... , сега съм пак с 2.0.0.20 и не забелязвам бъгове. Незнам може и да греша но в един форум четох че 3-ката май не била много сполучлива ..... късметFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар