Вече 1 месец е преебана дата.бг и сега не знам от къде да си свалям музика . Всички сайтове които намерих са платени. Кажете някой безплатен сайт с повече музичка
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
не виждам проблем с Data.bgпо принцип ако имаш по... "широки" вкусове и трудно си намираш нещо то мисля че торентите и най-вече мулето е варианта за теб. Особенно мулето.
Има един руски сайт, нещо от рода на www.musicfond.ru - голямо разнообразие и чудесен каталог на световни изпълнители. Недостатък - сваля се песен по песен след като изчакваш 10 секунди да ти пратят връзка. Също така, можеш да си свалиш програмката soulseek - принцип на световен обмен с милиони хора по света. Чак там НАИСТИНА има ВСИЧКО.
She was only a whisky maker but he loved her still.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
... Става въпрос за новите чалги Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Ама колега... нали пита музичка от де да сваляш... те колегите за тва ти дават такива линкчета, за музика... друг път казвакй какво търсиш по-раншко Са по темата - мисля най-добрия вариант - сваляш си една програмка за рипване на онлайн радиата, после въоръжен с малко търпение и едитор за музика и... воалла - имаш сичко кото искаш. Те не се скъпят да ги въртят по радиата га що са излезли от студио още топли-топли...Конкретно аз лично съм ползвал този метод самоче за едно щатско радио, дет пускат неща, които ако съм намирал в мулето е било само при 1-2 човека и за изтеглянето на албум чаках по 1,5 месеца... та метода сериано е изпитан и е задоволителен
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар