Не, не ми се смейте не съм откачил... Е поне не повече от общоприетото... Току що се разписах доброзорно да взема участие (като служител в еди коя си администрация) в обучение на тема "Интелектуално държане по време на криза", което ще се проведе на 26..1.2009г. от 10.00 часа еди къде си...Двама професори ще са лектори!!!! Първата ми реакция естествено беше да се изсмея в лицето на разнасящия списъка както аз си знам - с ЦЕЛО ГЪРЛО.Мама му стара що за безсмислена, глупава и празна тема за обучение!? Обучение забележете! И не един а цели ДВАМА ПРОФЕСОРИ!!!! А нали се сещате, че на тях им плащат за тая лекция. И нали се сещате от чий джоб плащат на такива празнодумци за такива абсолютно ненужни щуротии..... Ах лелелелееле.... побеснех!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интелектуално държане по време на криза...
Collapse
X
-
Re: Интелектуално държане по време на криза...
kiro_of_the_day написа:Не, не ми се смейте не съм откачил... Е поне не повече от общоприетото... Току що се разписах доброзорно да взема участие (като служител в еди коя си администрация) в обучение на тема "Интелектуално държане по време на криза", което ще се проведе на 26..1.2009г. от 10.00 часа еди къде си...Двама професори ще са лектори!!!! Първата ми реакция естествено беше да се изсмея в лицето на разнасящия списъка както аз си знам - с ЦЕЛО ГЪРЛО.Мама му стара що за безсмислена, глупава и празна тема за обучение!? Обучение забележете! И не един а цели ДВАМА ПРОФЕСОРИ!!!! А нали се сещате, че на тях им плащат за тая лекция. И нали се сещате от чий джоб плащат на такива празнодумци за такива абсолютно ненужни щуротии..... Ах лелелелееле.... побеснех!!!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Голяма част от обученията на държавните служители са по европейски проекти и се заплащат с пари, получени целево за обучения точно от ЕС. Точно на такива глупости се обучават европейците, играят се ролеви игри и т.н. С едната ръка дават, с другата си прибират парите, защото и фирмите, които организират обученията, са спечелили някакви европейски проекти...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
bubachko
snake написа:...Точно на такива глупости се обучават европейците, играят се ролеви игри и т.н. ...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Не, не ми се смейте не съм откачил... Е поне не повече от общоприетото... Току що се разписах доброзорно да взема участие (като служител в еди коя си администрация) в обучение на тема "Интелектуално държане по време на криза", което ще се проведе на 26..1.2009г. от 10.00 часа еди къде си...Двама професори ще са лектори!!!! Първата ми реакция естествено беше да се изсмея в лицето на разнасящия списъка както аз си знам - с ЦЕЛО ГЪРЛО.Мама му стара що за безсмислена, глупава и празна тема за обучение!? Обучение забележете! И не един а цели ДВАМА ПРОФЕСОРИ!!!! А нали се сещате, че на тях им плащат за тая лекция. И нали се сещате от чий джоб плащат на такива празнодумци за такива абсолютно ненужни щуротии..... Ах лелелелееле.... побеснех!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
То на тема сплотяване няма на какво да н научат еврипейците - да дават пари за 1-2 моабета месечно и всичко е ток...Иначе Кире - как може такива слова - точно за такива първични индивиди като тебе е насочена темата на обучението. Криза е - трябва да се обучаваме как интелектуално да гледаме на нея ...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз пък съм абсолютно "ЗА" всякакъв вид обучения, дори да са безмислени. Факта, че работодателят инвестира в персонала си е похвално. Аз съм отворена за всякакви неща - ето например сега започвам да уча турски език за сметка на работодателя ми - и все си мисля, че само мога да спечеля от това. :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Аз пък съм абсолютно "ЗА" всякакъв вид обучения, дори да са безмислени. Факта, че работодателят инвестира в персонала си е похвално. Аз съм отворена за всякакви неща - ето например сега започвам да уча турски език за сметка на работодателя ми - и все си мисля, че само мога да спечеля от това. :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Аз пък съм абсолютно "ЗА" всякакъв вид обучения, дори да са безмислени. Факта, че работодателят инвестира в персонала си е похвално. Аз съм отворена за всякакви неща - ето например сега започвам да уча турски език за сметка на работодателя ми - и все си мисля, че само мога да спечеля от това. :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Боже! Какви ли не малоумни простотии измислят вече! И кои малоумни ръководства им се връзват на акъла!"Интелектуално държане по време на криза"Какво интелектуално видяха тука! Какво значи "държане" в смисъл на поведение (пред клиенти) или изобщо в рейса примерно? Да не би да ви учат да държите (носите) нещо по интелектуален начин? Как може да се държиш "интелектуално"?!? Да не би да искат да кажат "интелигентно"? Оообърках се вече!А да! А кой ще ви светне какво да е "държането" като свърши кризата? То сигурно трябва да е различно! Ами за "държането" когато икономиката е във възход...кой ще ни каже Абе кви са тия интелигентни професори бе...!Тука има някаква скрита лимонка! Киро, на всяка цена на 27-ми да кажеш за какво става дума! Замислил съм да предложа на управата да покани милите професори и в наща фирма!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
ele написа:SokOtPraskova написа:Аз пък съм абсолютно "ЗА" всякакъв вид обучения, дори да са безмислени. Факта, че работодателят инвестира в персонала си е похвално. Аз съм отворена за всякакви неща - ето например сега започвам да уча турски език за сметка на работодателя ми - и все си мисля, че само мога да спечеля от това. :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:ele написа:SokOtPraskova написа:Аз пък съм абсолютно "ЗА" всякакъв вид обучения, дори да са безмислени. Факта, че работодателят инвестира в персонала си е похвално. Аз съм отворена за всякакви неща - ето например сега започвам да уча турски език за сметка на работодателя ми - и все си мисля, че само мога да спечеля от това. :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:SokOtPraskova написа:ele написа:SokOtPraskova написа:Аз пък съм абсолютно "ЗА" всякакъв вид обучения, дори да са безмислени. Факта, че работодателят инвестира в персонала си е похвално. Аз съм отворена за всякакви неща - ето например сега започвам да уча турски език за сметка на работодателя ми - и все си мисля, че само мога да спечеля от това. :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар