нз защо но българина си мисли че като е назначен на дадена работа веднага требва да стане шеф.но не е правилно, наи добрият шеф е този които е искачил стълбата до върха в дадена свера,тоест започнал като обикновен работник и постепенно с трупане на опит се изкачва в по високи длъжноститогава шефа ти разбира кат му кажеш шефе трябват инструменти (и му показваш вече захабилите се клащи)а не някои надувко сложен на тази служба от Мама и Тати,ти му казваш че требват клещи ,тои ти вика ми нали миналата година ти зех.Имаше една фраза:Ние ги лъжем че работим,те ни лъжат че ни плащат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчанчена тема...
Collapse
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
bubachko
ele написа:Българинът е мързелив, защото мисли, че трябва да работи за колкото му плащат. От друга страна, фирмите плащат толкова, колкото работиш....
Коментар
-
mnpenchev
Докато газих нафтата с гумените ботуши, колегите казваха: "Докато ни плащат колкото да не умрем от глад, ще работим колкото да не заспим"Истината е, че на много малко места плащат според това което си работил и колкото повече работиш, толкова повече ти плащат, в момента в който чуя че има свободно място в такава фирма, напускам сегашната работа и отивам да забогатявам.А ако вземем да се сравняваме с света картинката изглежда грозна, 80 - 100 000 долара годишно в щатите срещу 8000 долара годишно в милата ни родина за една и съща работа (да знам че там работят по много и аз бих работил толкова за тези пари) - точно по тази причина българина е мързелив.
Коментар
-
ele написа:ти пак не дочете какво съм написала: прочети последните няколко реда, няма да цитирамbubachko написа:Това е и така, и не точно... кучета ги яли. Един месец, два месеца и като не видя поощрението - започвам "просто да работя", а както всеки знае рутината убива всичко... Та такива ми ти работи мисля аз...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:ele написа:ти пак не дочете какво съм написала: прочети последните няколко реда, няма да цитирамВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар