От началото на новия сезон на "Стани богат" ми прави впечатление че публиката, която се вижда в бекграудн, постоянно стои с дебели дрехи. Смятах че това е просто желание на възрастната публика да пести от гардероб, но днес последната участничка на стола срещу Ники Кънчев видимо трепереше. Знам че не ми е работа, но просто съжалих бедните хорица на какво изпитание са подложени, ако от Нова телевизия са решили да спестят пари от отопление на залата. Срамно е и не прави чест на една от най-големите телевизии да се излага толкова видимо в национален ефир. Ако ни гледат комшиите ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С кожуси в "Стани богат"
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Ами навсякъде е различно, и аз не мога да им хвана края. Случвало ми се е да умирам от жега в някое студио,а някъде да се треса като въпросната жена. Предишното студио, в което снимаха "Минута е много " (телевизия Ринг +) беше адска жега, после се преместиха на "Цар Самуил" 32, поканиха ме за снимки, облякох една ефирна дрешка,готвейки се за топло,но уви,останах излъгана.Умрях от студ! И на много места е така,незнаеш дали ще е студено или топло. В "Бързо, лесно, вкусно" също е студеничко, в "Шоуто на Слави" е умопомрачителна жега.Снимките на "Стани богат" са в сградата на бившата филмова къща "Ню имидж",където снимат и Ути-то, така че...може би това е обяснението защо са с връхни дрехи хайванчетата."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Истината е, че много малко от телевизиите снимат предванията си в построени за телевизионни студия сгради. Снима се или в бивши спортни зали, скадове, че дори и празни басейни! Затова и отоплението на тези помещения често е трудно. И тъй, като по време на снимки в студиото трябва да е изключително тихо използването на калорифери е невъзможно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Вий сте ненормални... Тая игра я следя всяка вечер... а публиката въобще не ми прави впечатление. Гледам интелигентни... и кухи кат’ сто хралупи хора... чета интересни въпроси... и стигам до извода, че доста често стигам до 10 000 лв без жокер... а вий... седнали да гледат тъпата публика, на която й се плаща за да стои там! Споменах ли, че сте ненормални?Колега nikki_sixx, ще те помоля за в бъдеще квалификации от рода на "ненормални" и идиоти" да не ги използваш във форума. Написаното не е като казаното в директен разговор и в повечето случаи "звучи" много по - хард.Модераторски екип на fiat-bg.org/forum
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Вий сте ненормални... Тая игра я следя всяка вечер... а публиката въобще не ми прави впечатление. Гледам интелигентни... и кухи кат’ сто хралупи хора... чета интересни въпроси... и стигам до извода, че доста често стигам до 10 000 лв без жокер... а вий... седнали да гледат тъпата публика, на която й се плаща за да стои там! Споменах ли, че сте ненормални?Хайде спрете да влизате във форума пияни, и/или дрогирани!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Бил съм в студиото, в което се снима шоуто "Стани богат", като зрител на малкия син Станислав, когато участва в "Един срещу всички" http://zazz.bg/play:334a40d1 . Даже и в тайната стая на Биг Брадър съм бил, там чакахме да ни дойде реда, ех спомени. Поне тогава студиото просто не предлагаше климатизация. Лятото предаванията се снимат рано по хлад, въпреки което от мощните прожектори става непоносима жега. Зимата - с топли дрехи. Условията в целия киноцентър са повече от спартански. Освен кафе-машини и минерална вода на всяка крачка, нищо друго няма. Екипите се хранят в някакви импровизирани шатри, насядали кой на каквото намери
.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Какво значение има температурата, нали е важното да падат парици, вчера слушах едно радио, името няма значение, за миналата години приходите им от реклама са $9 000 000 /девет милиона долара/.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Humppa
-
Студиото, в което се снима "Стани богат" , се намира в бившата "Ню имидж",която е до стадион "Славия". Там са и "Градски легенди", "Бързо,лесно,вкусно", "Това го знае всяко хлапе". Наблъскани са едно до друго, разделени с по една завеска и май наистина мястото преди е било басейн. Понеже е голямо като хангар, е трудно за отопление, направи ми вчера впечатление,че в "Това го знае..." също са с връхни дрехи. Логично, снимките са на същото място.А "Един срещу всички" е в Младост, срещу Кауфланд и когато вървеше кастингът, студиото още не беше готово, строяха го за снимките и беше пълно с хамериканци (да ни дават акъл)."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар