Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С кожуси в "Стани богат"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С кожуси в "Стани богат"

От началото на новия сезон на "Стани богат" ми прави впечатление че публиката, която се вижда в бекграудн, постоянно стои с дебели дрехи. Смятах че това е просто желание на възрастната публика да пести от гардероб, но днес последната участничка на стола срещу Ники Кънчев видимо трепереше. Знам че не ми е работа, но просто съжалих бедните хорица на какво изпитание са подложени, ако от Нова телевизия са решили да спестят пари от отопление на залата. Срамно е и не прави чест на една от най-големите телевизии да се излага толкова видимо в национален ефир. Ако ни гледат комшиите ...

100% имат проблем някакъв. Съмнявам се да се излагат до толкова.

Коментар

Авео написа:
      100% имат проблем някакъв. Съмнявам се да се излагат до толкова.
      Газовата криза не е пощадила и тях. :D
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Партията не жали, а буквално изтребва и малкото останал жив електорат с призивите от газовата криза "Пестете...ток, парно, вода, храна"

Коментар

Това и преди ми е правило впечатление! Хората наистина са облечени с връхните си дрехи
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ами навсякъде е различно, и аз не мога да им хвана края. Случвало ми се е да умирам от жега в някое студио,а някъде да се треса като въпросната жена. Предишното студио, в което снимаха "Минута е много " (телевизия Ринг +) беше адска жега, после се преместиха на "Цар Самуил" 32, поканиха ме за снимки, облякох една ефирна дрешка,готвейки се за топло,но уви,останах излъгана.Умрях от студ! И на много места е така,незнаеш дали ще е студено или топло. В "Бързо, лесно, вкусно" също е студеничко, в "Шоуто на Слави" е умопомрачителна жега.Снимките на "Стани богат" са в сградата на бившата филмова къща "Ню имидж",където снимат и Ути-то, така че...може би това е обяснението защо са с връхни дрехи хайванчетата.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Истината е, че много малко от телевизиите снимат предванията си в построени за телевизионни студия сгради. Снима се или в бивши спортни зали, скадове, че дори и празни басейни! Затова и отоплението на тези помещения често е трудно. И тъй, като по време на снимки в студиото трябва да е изключително тихо използването на калорифери е невъзможно.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Вий сте ненормални... Тая игра я следя всяка вечер... а публиката въобще не ми прави впечатление. Гледам интелигентни... и кухи кат’ сто хралупи хора... чета интересни въпроси... и стигам до извода, че доста често стигам до 10 000 лв без жокер... а вий... седнали да гледат тъпата публика, на която й се плаща за да стои там! Споменах ли, че сте ненормални? Колега nikki_sixx, ще те помоля за в бъдеще квалификации от рода на "ненормални" и идиоти" да не ги използваш във форума. Написаното не е като казаното в директен разговор и в повечето случаи "звучи" много по - хард.Модераторски екип на fiat-bg.org/forum
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                  Вий сте ненормални... Тая игра я следя всяка вечер... а публиката въобще не ми прави впечатление. Гледам интелигентни... и кухи кат’ сто хралупи хора... чета интересни въпроси... и стигам до извода, че доста често стигам до 10 000 лв без жокер... а вий... седнали да гледат тъпата публика, на която й се плаща за да стои там! Споменах ли, че сте ненормални?
                  Защо този тип не получава предупреждение? Хайде спрете да влизате във форума пияни, и/или дрогирани!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Бил съм в студиото, в което се снима шоуто "Стани богат", като зрител на малкия син Станислав, когато участва в "Един срещу всички" http://zazz.bg/play:334a40d1 . Даже и в тайната стая на Биг Брадър съм бил, там чакахме да ни дойде реда, ех спомени . Поне тогава студиото просто не предлагаше климатизация. Лятото предаванията се снимат рано по хлад, въпреки което от мощните прожектори става непоносима жега. Зимата - с топли дрехи. Условията в целия киноцентър са повече от спартански. Освен кафе-машини и минерална вода на всяка крачка, нищо друго няма. Екипите се хранят в някакви импровизирани шатри, насядали кой на каквото намери .
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Какво значение има температурата, нали е важното да падат парици, вчера слушах едно радио, името няма значение, за миналата години приходите им от реклама са $9 000 000 /девет милиона долара/.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

А Дарик си купиха 2 чипокоптера ;P

Коментар

Някъде четох, че къщата на Биг Брадър(от 4 насам) е при Нови хан, също и студиото на Стани богат било някъде другаде извън София.

Коментар

Студиото, в което се снима "Стани богат" , се намира в бившата "Ню имидж",която е до стадион "Славия". Там са и "Градски легенди", "Бързо,лесно,вкусно", "Това го знае всяко хлапе". Наблъскани са едно до друго, разделени с по една завеска и май наистина мястото преди е било басейн. Понеже е голямо като хангар, е трудно за отопление, направи ми вчера впечатление,че в "Това го знае..." също са с връхни дрехи. Логично, снимките са на същото място.А "Един срещу всички" е в Младост, срещу Кауфланд и когато вървеше кастингът, студиото още не беше готово, строяха го за снимките и беше пълно с хамериканци (да ни дават акъл).
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Working...
                            X