Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Работа в чужбина?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Работа в чужбина?

Здравейте!Искам да попитам дали някой може да ми каже някоя сериозна агенция /ако има такава/за работа в чужбина?Знам,че има много информация в нета,но мненията там са много противоречиви и объркващи.Става въпрос за работа в Англия за младежи ,като неквалифициран персонал , работници във ферми и т.н...нещо от този род?Някой който да е ходил с такава агенция или има познат или приятел ползвал услугите и?Пък може и да не е за Англия... Благодаря на всички и успех през Новата година!

Re: Работа в чужбина?

mitari написа:
    Здравейте!Искам да попитам дали някой може да ми каже някоя сериозна агенция /ако има такава/за работа в чужбина?Знам,че има много информация в нета,но мненията там са много противоречиви и объркващи.Става въпрос за работа в Англия за младежи ,като неквалифициран персонал , работници във ферми и т.н...нещо от този род?Някой който да е ходил с такава агенция или има познат или приятел ползвал услугите и?Пък може и да не е за Англия... Благодаря на всички и успех през Новата година!
    Колега студент ли си?
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Не съм студент.Иначе знам,че има разлика между студентска и младежка програма ако това имаш предвид

Коментар

Аз тези дни бях до една агенция,казва се Стрела.Също за Англия,но се отказах като разбрах,че трябва да дам 1400 лева за 6 месечна програма.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
        X