Според ЗДП - ако кола пречи на движението, може да бъде преместена. Поне така беше, напоследък пропуснах, ако е имало промени. А дали пречи - ако не може да мине пожарна кола - пречи Все пак - дали пречи - решава полицаят, придружаващ "паяка".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глоба за неправилно паркиране от Общината
Collapse
X
-
кола
АЗ мисля че СИНЯ ЗОНА за София неможе да се приложи по няколко причини и смисъла на синя зона Тук е изкривен за центъра няма места къде да се паркира синя зона не разкрива повече места а само взима пари за съществуващи вече няма изградине паркинги с достъпни цени и условия разбирам да направят на по голямите улици мяста да се паркила малко от тротоара и малко от улицата например ако някой е ходил на България и Витошка на 3 под ниво да види какво е за 80 лв на месец дори нарушават някой правила от закона но на това нему обръщат внимание имаше доста предавания по ТВ от синята зона се обрагодетелстван и няколко часни фирми в Берлин например има и там платено но на всяка голяма вход изходна магистрала има огромни паркинги и удобен транспорт
Коментар
-
ravi написа:Към кого да се обърна за коли паркирали в зелената площ пред входа, която вече приличана кално езеро, а не на тревна площ?Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
В А Ж Н О !!!ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА И ПО-ЧИСТА СОФИЯ.ВЕЧЕ ИМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ. ЗВЪНЕТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ, ДУПКИ, НЕУРЕДИЦИ, РАЗБИТИ ШАХТИ И ТРОТОАРИ, БОКЛУЦИ, НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ, БЕЗДОМНИ КУЧЕТА, БОКЛУЦИ ОТ СТРОЕЖИ И ВСЯКАКВИ АНОМАЛИИ И БЕЗОБРАЗИЯ В СОФИЯ НА ТЕЛ. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - 24 ЧАСА NON STOP!!! 9377464 0887-187-807ЗА ЖАЛБИ И ПРЕПОРЪКИ : www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ. БЕЗПЛАТНО И ДЕНОНОЩНО. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ. ЗВЪНЕТЕ НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ!САМО ТЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ! ПРАТИ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ!!!!!!!! ПРЕДАЙ НАТАТЪК!!!!!Колега, прочети правилата на форума.1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други...Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
*Модерирано* хората живеят в тая държава!?!? Паркираш върху тротоар и после 4 страници тема се жалваш, че са те глобили?!?!Като не те кефи колко паркоместа има - продай си колата и си купи колело, никой не те кара насила да имаш кола... А за тези ,които не са като автора на темата и не се примиряват с колите по тротоарите, обаче не искате да падате на тяхното ниво и да им отмъщавате с пирони и счупени огледала - в София има денонощен телефон на инспектората. Оттам може да ви кажат, че не отговарят те, а центъра за градска мобилност, но не им се връзвайте. Според общинската наредба:- столичен инспекторат отговаря за контрола по паркирането- паркирането на тротоарите е забранено, освен на места, където е изрично обозначено със знак. Това за 2 метра от сградата е в закона и важи само за места, където няма общинска наредба , оказваща друго, а в София има и винаги е имало!!!Вече има и денонощни паяци!По-внимателно с изразните средства!Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Даденият по-горе телефон ми свърши пракрасна работа.Бях пращала снимки в общината на коли паркирали в тревните площи и за разни др. нередности и днес като видях телефона реших да се обадя - веднага ме прапратиха към съответната община, откъдето много ми се зарадваха, защото се чудели как да ми намерят телефон. В петък съм на среща да видим как може да се реши проблема, защото при нас паркоместата наистина са малко. Дано успеем да решим проблема. А иначе за всяка такава кола се праща известие в КАТ и от там собственика получава глоба.Пишете, търсете си правата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар