Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредния ми фиат тоталка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

.............Ползвайте кирилица и моля постовете да са на разбираем, книжовен български език.Модераторски екип на fiat-bg.org
    преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Продава се - 2600лв
      Punto HGT - total
      Punto 1.2 16v Sporting - total
      Punto 1.2 - alive
      Toyota celica t23

Коментар

Армеец за този удар ли изплащат тотална щета то това е по-скоро удар в бордюр от колкото сериозен удар .Кофти за колата по принцип де нали на теб нищо ти няма
        фиатче Браво 2.0

Коментар

ремонта е евтин..айрбег са скъпи..
          Punto HGT - total
          Punto 1.2 - alive
          Toyota celica t23

Коментар

Абе аз като гледам предното окачване е на мармалад и едва ли на колегата ще му е толкова лесно да го оправи. Даже и да успее не се знае дали няма да остане нещо скрито и...
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Колега, приеми съболезнования и от мен. Както каза Турбо-дизела скритите дефекти може да изкочат по-късно, а продадеш ли я на някой - може да го нахендриш.... Е, вярно е, че колата не изглежда тотакла, но ще трябва да се произнесе някой майстор-разбирач в тази област.Иначе в кръга на шегата - вземи си едно беемве, но без да мачкаш фиатчета

Коментар

Абе ти да си жив и здрав,ламарини се изправят,коли се купуват,но живот и здраве не се продават!!!
                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Съжалявам за твоя Фико... Иначе колко процента от застрахователната сума ти изплатиха?
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Съжалявам колега за колата. Важното е че си жив и здрав.По между другото. Ако решиш да я продаваш на части можеш да свирнеш.
                    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                    ...and justice for all

Коментар

Колега доста малко щети за да ти се отворят възглавниците .... и мога да те посъветвам ако ти дадат добра цифра да си оправия колата ако ти харесва наистина ... мен преди година ме блъснаха .. и ми свалиха предницата .... роговете бяха леко мръднали .. отпред радиатори ... греди .. както си му е реда .. но си я оправих .. ест сервиза беше един от готините и цифрата беше повече от интересна ... но ми направиха колата перфектна ... вече година предицата дори не е скръцнала (чукам на дърво веднага) наистина евала на хората ... боята да се напъва човек да види разлика ... не се вижда .... само сега като гледам твоята .. и отворените възглавници ... започвам да се замислям защо моите не са били отворени .. макар че и удара не беше нищо особенно щом се задървах с ръце на волана ... а аз не съм от най силните :P
                      Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

kazan написа:
                        ... започвам да се замислям защо моите не са били отворени .. макар че и удара не беше нищо особенно щом се задървах с ръце на волана ... а аз не съм от най силните :P
                        Те и мойте не се отвориха, е аз и нямах де.. :D Мойта кола е къде, къде по-крашнала и със зор да я обявят тоталка, че чак да ми дадат толкова малко пари.... това ми се вижда чак нереално.
                        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                          Съжалявам за твоя Фико... Иначе колко процента от застрахователната сума ти изплатиха?
                          няма проценти...получих писмо от армеец в него са ми написали, че от действителната ми стойност на колата в момента( която е с 1000лв. по-малка от застрахователната сума, за която уж се задължават при подпсиването на застраховката) изваждат стойността на запазените части от колата и накрая ми дават още 200лв. които да са ми за евентуални разходи при продажба на колата...Между другото според Армеец действителната цена на здравите части е 2750лв. така че явно моята цена от 2600лв си е разумна..
                          Punto HGT - total
                          Punto 1.2 - alive
                          Toyota celica t23

Коментар

Може ли да попитам за каква сума беше застрахована и колко пари са ти дали кеш?
                            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

SIII написа:
                              ремонта е евтин..айрбег са скъпи..
                              в ибей еърбеговете са си без пари, ето на пръв поглед какво излиза:http://cgi.ebay.co.uk/PUNTO-AIRBAG-52-REG_W0QQitemZ260360460013QQcmdZViewItemQQptZUK_Car sParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item260360460013& _trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1689|66%3A2|65 %3A12|39%3A1|240%3A1318http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-Punto-Mk2-HGT-Passenger-Airbag_W0QQitemZ160315219536QQcmdZViewItemQQptZUK_ CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item1603152195 36&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1689|66%3A2 |65%3A12|39%3A1|240%3A1318пощенските разходи за такова нещо са в порядъка на 15-20 паунда.
                              Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Мерси за това инфо...има си доста варианти в ebay
                                Punto HGT - total
                                Punto 1.2 - alive
                                Toyota celica t23

Коментар

Working...
                                X