.............Ползвайте кирилица и моля постовете да са на разбираем, книжовен български език.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредния ми фиат тоталка
Collapse
X
-
Humppa
Колега, приеми съболезнования и от мен. Както каза Турбо-дизела скритите дефекти може да изкочат по-късно, а продадеш ли я на някой - може да го нахендриш.... Е, вярно е, че колата не изглежда тотакла, но ще трябва да се произнесе някой майстор-разбирач в тази област.Иначе в кръга на шегата - вземи си едно беемве, но без да мачкаш фиатчета
Коментар
-
Колега доста малко щети за да ти се отворят възглавниците .... и мога да те посъветвам ако ти дадат добра цифра да си оправия колата ако ти харесва наистина ... мен преди година ме блъснаха .. и ми свалиха предницата .... роговете бяха леко мръднали .. отпред радиатори ... греди .. както си му е реда .. но си я оправих .. ест сервиза беше един от готините и цифрата беше повече от интересна ... но ми направиха колата перфектна ... вече година предицата дори не е скръцнала (чукам на дърво веднага) наистина евала на хората ... боята да се напъва човек да види разлика ... не се вижда .... само сега като гледам твоята .. и отворените възглавници ... започвам да се замислям защо моите не са били отворени .. макар че и удара не беше нищо особенно щом се задървах с ръце на волана ... а аз не съм от най силните :P
Коментар
-
kazan написа:... започвам да се замислям защо моите не са били отворени .. макар че и удара не беше нищо особенно щом се задървах с ръце на волана ... а аз не съм от най силните :PEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Съжалявам за твоя Фико... Иначе колко процента от застрахователната сума ти изплатиха?Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
SIII написа:ремонта е евтин..айрбег са скъпи..Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар