За съжаление не ми върви с фиат пунто. Супер доволен бях от 2те си пунтата - предното 1.2 16в спортинг и сегашното 1.8 хгт и сигурно щях още да си ги карам ако не бяха умелите бмв тъпаци. 3 пъти ме блъскат бмв-та и аз без да имам и грам вина..първия път 745и 2008г. не му сработиха спирачките и спря в мен, а аз бях спрял в задръстване, вторият път една жена с 335и пак 2008г. ми отнесе предния номер, ама тя жена - няма да я коментирам и сега едно 318ци 2004г. реши, че кола със задно предаване се кара с летни гуми задълвително и само педала на газта се натиска...та както и да е...отвориха ми се аирбагс, които много натежават и армеец ще ми изпати тоталка...останалото ще я продам цяла, не на части...Колата е 2000г. 1.8 16в. 130 коняна около 100 000кмдо преди сблъсъка нямаше никакши проблеми...сменина са консумативи, платени са и такси застраховки.Айрбеговете предния е 1700лв. а другият е 900лв. а блока е 700лв.останалия ремонт го преценете по снимките...Молбата ми е да ме посъветвате за колко пари може да се продаде?И ако има кандидати да пишат[img][/img]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредния ми фиат тоталка
Collapse
X
-
Колега, много съжалявам за прекрасното автомбилче Учудва ме, че не са ти платили възглавниците от каското Аз лично мисля, че ремонта ти е съвсем лесно и сравнително евтино изпълним - спортен волан, вместо шофьорска въздушна възглавница и пяна в кутията на пътническата въздушна възглавница, или пък цяла кутия втора употреба за 300-400лв. Фар, калник, броня - всичко има втора употреба
-
Явор Митев
-
Лош късмет, но ако си бил доволен от колата няма ли да е по-добре да я възстановиш. Не мисля, че е кой знае колко ударена ( поне от снимката). Ако тази колица ти е влязла под кожата я оправяй, защото не знаем в какво състояние са били нашите коли преди да си ги купим. Желая ти късмет.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
колега съжалявамно колата не е много зле за Аир беговете нз ценино бронята е 100лв.-НоваФар е 110-150лв.НовКапака е 160лв.ако ме питаш мен си я оправи (мое мнение)ремонта не вярвам да излезе повече от 1000-1200лв без АирбецитеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Като ти плащат тоталка какво да си късаш нервите с ремонти! Скритите последици може и по-късно да изплуват и ....Ще си намериш дори по хубава!Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
Колега, съжалявам за случилото ти се. Най-важното е, че си жив и здрав. Кофти късмет те спохожда с колите, ходи си запали 1 свещ. П.П. Ако имаш ляти джанти и искаш да ги продадеш дай да ги видим"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
1во Сори за колицата...2ро - по-добре си вземи парите и си купи друга.За колегите отгоре - да я оправи без ърбеци ,пича сам си го казва ,че му върви на тоталки от бмв-та и да не е виновен.Да си рискува здравето ,за едната кола нема нужда.Или я пусни така който я иска да я взима да я оправи или на части... И успех с другата и може да не си вярващ (и аз не съм) ама другата кола я взимаш и в църквата да я осветатLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар