Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Литературно-образователна тема...
Collapse
X
-
Явор Митев
ele написа:върпоса не е принципен, щото ако си решил да спориш, е редно и да си прав.
Коментар
-
Еle, какво да правя като целият клас избяга точно от този час, за пълния и краткия ЧЛЕН! От тогава ми е проблем.... Свършиха се автомобилните загадки, та взехме да "лющим" проблемите на съвременното ФИАТ поколение и специално, отношението му към съвременната българска граматика.Но явно доста хора са без работа в този иначе спокоен вторник.Преди и аз като модератор съм се дразнил от гаврите с езика ни, но какво да се прави? ПроблемЪТ е многопластов и сложен.Истината е, че липсват книгите. пс... дано някой без работа модератор в момента, не поиска и образователен ценз при регистрация....SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
snake написа:Пълният член е някакъв архаизъм в българския правопис. С нищо не променя смисъла и освен да се греши и съответно да се намаляват оценките в училище, не служи за нищо друго :D .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
snake написа:Пълният член е някакъв архаизъм в българския правопис. С нищо не променя смисъла и освен да се греши и съответно да се намаляват оценките в училище, не служи за нищо друго :D .
Коментар
-
SHB написа:snake написа:Пълният член е някакъв архаизъм в българския правопис. С нищо не променя смисъла и освен да се греши и съответно да се намаляват оценките в училище, не служи за нищо друго :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:SHB написа:snake написа:Пълният член е някакъв архаизъм в българския правопис. С нищо не променя смисъла и освен да се греши и съответно да се намаляват оценките в училище, не служи за нищо друго :D .
Коментар
-
PASSARELLA написа:Тоест да разбирам, че думата "боядише" не е написана правилно, също както и думата "напише", "препише"и др. подобни?Странни люде бродят по тази земя... Yellow_Flash_Colorz_PDT_33Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:snake написа:Пълният член е някакъв архаизъм в българския правопис. С нищо не променя смисъла и освен да се греши и съответно да се намаляват оценките в училище, не служи за нищо друго :D ."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ele написа:Лелееееееееееее,колега,откъде тия нерви да го изпишеш сичкото туй?!?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Алооууууу,Варна,айде ако обичаш , да не ме цитираш точно мен за неправилен изказ, щото явно не си наясно,че в българския език съществуват книжовен такъв и разговорна реч.И изразът "сичкото туй "е точно такъв,което не го прави грешен.Времето,прекарано в ровене по читанките май не е било ползотворно за теб,защото нищо не си разбрала,а си преписвала механично и ще си останеш с жалкия опит да ни натриеш носовете.Следващият път се изказвай подготвена.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар