Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Литературно-образователна тема...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Удареното "и" се пише с комбинация от символи и цифри на старите Виндоуси, и с главно "ь" на Виста.Комбинацията от тези символи ( и & # 7 6 8 ; ) без разстоянията, изписва това - ѝ .
    по-скоро & # 7 6 8 ; и (пак без разстоянията)̀и
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Авео написа:
      PASSARELLA написа:
      Правилно - никой.
      Пасарелка, айде стига. Защо се заяждаш. Да не говорим, че обиждаш дама. Сред агресията и пъненето, поне някакво елементарно кавалерско уважение.....
      Не се чувствам засегната по никакъв начин,но ти благодаря,че ме подкрепяш.Ей за т’ва та уважавам,щот си пич...
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

PASSARELLA написа:
        Моля под ника ми да не пише Фиат фен или каквото там...а "Враг на сдружението"!Или не, не враг на сдужението, а :Морално разложен тип
        Заглавието на темата ми харесва... щото е литературно. Обаче това не е караница или иронизиране, а забелязана грешка. И май е въпрос който няма общо с форума, а с правописа. Виждам, че имате разногласия, но сега говорим за думичката. Харесва ми, че по-нагоре обстойно сте избистрили глагола. Дай боже още такива "грешки" за да намираме правилното писане и изказ. Надявам се да не е лично нападение срещу човека. Наистина се получи грубо малко А морлано разложените типове са тези дето са слушали Бийтълс по време на комунизма и те са били добри хора
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

simeon3000 написа:
          Kuku написа:
          Удареното "и" се пише с комбинация от символи и цифри на старите Виндоуси, и с главно "ь" на Виста.Комбинацията от тези символи ( и & # 7 6 8 ; ) без разстоянията, изписва това - ѝ .
          В комбинация с Alt, нещо друго или просто изписваш поредицата и цъфва ̀и ? Аз не успях да го направя.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз пък предлагам, ключаря да бъде модератор на тази тема, САМО ТОЙ да има право да пише в нея!!!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

При условие,че "Модераторският екип на fiat-bg.org" не спазва никаква пунктуация в заповедните си забележки в потребителските коментари,няма как и от къде потребителите да имат правилен пример или стимул за правопис.Ако това е най - високото стъпало във форум йерархията,което трябва да е пример за останалите.
              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

simeon3000 написа:
                Kuku написа:
                Еййй, вярно Аз си мислех, че нещо не излиза като хората заради компютъра в офиса, защото в нас си е точно!Супер - благодаря :D
                snake написа:
                В комбинация с Alt, нещо друго или просто изписваш поредицата и цъфва ̀и ? Аз не успях да го направя.
                Директно изписваш символите и се появява

Коментар

Получи се, благодарности за ̀и !
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Авео написа:
                    ele написа:
                    ...... защото той се формира от кръга, в който се движи. .....
                    ...именно. Точно за това е направена темата. Пишеш, пишеш.....и в един момент си формираш изказа в кръга, в който се движиш.
                    Иван го боли оная работа дали ще БОЯДИШЕ или БОЯДИСА лятото стаите, а леля ти Иванка дали ще : изчисти или изчистиме или изчистим .... Иначе:
                    Аз пък предлагам, ключаряТ...
                    И май е въпрос, който няма общо с форума...
                    Добре, че се сещаш сам ...
                    ...и разни други не като тебе ще му отговарят и коригират...
                    Лелееееееееееее,колега,откъде тия нерви да го изпишеш сичкото туй?!?
                    .....Правите забележки на човека, а не се виждате вие какви ги снасяте.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                      Иван го боли оная работа дали ще БОЯДИШЕ или БОЯДИСА лятото стаите, а леля ти Иванка дали ще : изчисти или изчистиме или изчистим ....
                      Леля Иванка и чичо Иван може и да не ги болят ония работи, ама повечето колеги във форума ги болят....

Коментар

Авео написа:
                        ele написа:
                        Иван го боли оная работа дали ще БОЯДИШЕ или БОЯДИСА лятото стаите, а леля ти Иванка дали ще : изчисти или изчистиме или изчистим ....
                        Леля Иванка и чичо Иван може и да не ги болят ония работи, ама повечето колеги във форума ги болят....
                        Ами като ги боли, да си вземат някоя граматика или да потърсят в интернет - който иска - ще се научи, който не иска - как ще го накараш?

Коментар

ele написа:
                          ....как ще го накараш....?
                          Като чете тази тема...

Коментар

Авео написа:
                            ele написа:
                            ....как ще го накараш....?
                            Като чете тази тема...
                            и като ви чете не-литературните писания, пълни с грешки лине ме разсмивай

Коментар

ele написа:
                              не ме разсмивай
                              Няма. И все пак, поглеждай от време на време темата

Коментар

Еле, върпоса е принципен - ние поне се стараем, вместо да спорим

Коментар

Working...
                                X