Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Литературно-образователна тема...
Collapse
X
-
Авео написа:PASSARELLA написа:Правилно - никой."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
PASSARELLA написа:Моля под ника ми да не пише Фиат фен или каквото там...а "Враг на сдружението"!Или не, не враг на сдужението, а :Морално разложен типSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
simeon3000 написа:Kuku написа:Удареното "и" се пише с комбинация от символи и цифри на старите Виндоуси, и с главно "ь" на Виста.Комбинацията от тези символи ( и & # 7 6 8 ; ) без разстоянията, изписва това - ѝ .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
При условие,че "Модераторският екип на fiat-bg.org" не спазва никаква пунктуация в заповедните си забележки в потребителските коментари,няма как и от къде потребителите да имат правилен пример или стимул за правопис.Ако това е най - високото стъпало във форум йерархията,което трябва да е пример за останалите.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
simeon3000 написа:Kuku написа:Удареното "и" се пише с комбинация от символи и цифри на старите Виндоуси, и с главно "ь" на Виста.Комбинацията от тези символи ( и & # 7 6 8 ; ) без разстоянията, изписва това - ѝ .snake написа:В комбинация с Alt, нещо друго или просто изписваш поредицата и цъфва ̀и ? Аз не успях да го направя.
Коментар
-
Авео написа:ele написа:...... защото той се формира от кръга, в който се движи. .....Аз пък предлагам, ключаряТ...И май е въпрос, който няма общо с форума...Добре, че се сещаш сам ......и разни други не като тебе ще му отговарят и коригират...Лелееееееееееее,колега,откъде тия нерви да го изпишеш сичкото туй?!?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Явор Митев
ele написа:Иван го боли оная работа дали ще БОЯДИШЕ или БОЯДИСА лятото стаите, а леля ти Иванка дали ще : изчисти или изчистиме или изчистим ....
Коментар
-
Авео написа:ele написа:Иван го боли оная работа дали ще БОЯДИШЕ или БОЯДИСА лятото стаите, а леля ти Иванка дали ще : изчисти или изчистиме или изчистим ....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Явор Митев
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар