Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Литературно-образователна тема...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами защото нивото на граматиката е индикация на нивото на интелекта на българина, затова. Понеже няколко човека вече казахме че тъп народ лесно се управлява. Ей това е връзката с темата.Лично аз като видя някой да пише без абсолютно да му пука за граматиката го приемам като неуважение към форума и колегите. Много ми се ще да не дойде момента да пишем в стил ’Ае пичове мноо ме кефи таз колица ко ше каете ае чао фиат рулз’.

Коментар

ls1 написа:
      Ами защото нивото на граматиката е индикация на нивото на интелекта на българина, затова. Понеже няколко човека вече казахме че тъп народ лесно се управлява. Ей това е връзката с темата.Лично аз като видя някой да пише без абсолютно да му пука за граматиката го приемам като неуважение към форума и колегите. Много ми се ще да не дойде момента да пишем в стил ’Ае пичове мноо ме кефи таз колица ко ше каете ае чао фиат рулз’.

Коментар

ls1 написа:

Коментар

Ето едно хубаво клипче : http://www.vbox7.com/play:cb4a980dотразява доста вярно ситуацията спорд мен
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

BolgAryan написа:
            Преспокойно Фиат Форум България може да се прекръсти Спелчекър Форум България. Как пък не ви омръзна непрекъснато да се хващате да проверявате правописни и пунктоациони грешки, но иначе се тръби "пишете по темата"...
            Не ни омръзна,колега,щот аз например,съм филолог-българист по образование и всяка грешка ми боде очите,макар че,до този момент не бях се обаждала.И в този ред на мисли-пише се "пунктуационни",тоест имаш 2 грешки в една дума... Не се впрягай толкова,българинът обича да поучава,така че винаги ще се намери кой да го прави.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Според мен колегата иска да каже, че тенденцията да се реагира на ,,всяка грешка
              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Няма как да пишеш колко просто е днешното общество и не си знае правата и т.н. и в следващия момент да не знаеш как се променят думите в бъдеще време.Лично аз заради това писах за грешките на един колега,защото е меко казано трагично...
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

BolgAryan написа:
                  Преспокойно Фиат Форум България може да се прекръсти Спелчекър Форум България. Как пък не ви омръзна непрекъснато да се хващате да проверявате правописни и пунктоациони грешки, но иначе се тръби "пишете по темата"...
                  Освен това, забелязвам, че вече е самоцел на сдружението "Фиат Форум България" да убеди мен и публиката за това, какъв низвергнат и досаден тип съм, на всичкото отгоре и неграмотен - повтарям: НЕГРАМОТЕН, който се опитва да дава мнение, без да му е поискано, а както добре знаем - да изразиш мнение и позиция не е позволено без да ти бъде поискано.На помощ дори се е отзовала и Ирка-Фихи, която освен че е съпруга или незнам какво на Фихи е и висшист - филолог! Авео, който е обвързал самоличността си с модел на бившият корейски автомобилен гигант Деу е получил задача да ми говори в женски род, с което да постави под съмнение пола ми, а Кики (прозвище подходящо освен на несъществуващо извънземно отговарящо на 1,2 3 или 4 почуквания - и на малко дете) дирижира смело нещата. Тайфата се запълва от Киро ъф дъ дей, който аз съм решил вече да наричам Петьо Маринкин, а не както досега - Кире Крайненеца и тук погрешка бях написал ника на Илкор.Уникално, наистина! П.П. Ирке, когато някой ден си тръгнеш от Овча купел към Пещера, премисли на спокойствие това, дали филолог е титла, която се дава на хората завършили филология и дали да си езиковед е = българист. П.П.П. И какво за Бога, означава "българист"!? Нещо като радиестезист!?

Коментар

Пак ще прибегна до блога на lirex и CX: http://nolimit.cult.bg/presscenter/e...ot-inside/ИИ, епизод 3: idiot inside от CXЗнаеш ли какво иска да чува идиота?Каквото му е угодно.Идиотът живее в собствения си щастлив свят. Розовият свят, светът през розовите очила; свят, изграден от заблуда и самозаблуда. Той обича лесните неща, ако ще и фалшиви да са. Идиотът обича спокойствието повече от Истината.И ако му кажеш нещо, което не му харесва - за него ти моментално се превръщаш в хейтър (?!), злобар, критикьор, негативист, комплексар, песимист, заядливец, завистливец. Лош човек, лош!Идиотът не е разбрал, че положителното и отрицателното са двете страни на едно и също нещо. Мнението не прави разлика между хубаво или лошо, то е просто мнение. Плюс или минус. Само че напоследък е доста модно да се мрази минуса. Модерно е да се третират хората, които са изразили недоволство от нещо като

Коментар

Пасарела, ти сега ще ни обясняваш колко сме лоши или ще признаеш че ’боядише’ не е правилно граматически? Защото нас и да ни изкараш хейтъри черногледни това няма да те направи прав.Или за теб е прав тоя който наддума другия?

Коментар

Чеки бе, Муцарела, начи сЯ моя прякор във форума подхождал на не-знам-си-кво-си, а твоя е уникално як... нищо, че е в ЖЕНСКИ род, пЪ ти претендираш да си мъж А от кога ник-четата в ИНТЕРНЕТ определят качествата на хората, А?Изобщо НЕ искам да ми отговаряш, няма и да те коментирам повече... само си помисли хубаво - "Ако всички тичат срещу теб, дали ти не тичаш в грешната посока?".

Коментар

Kuku написа:
                          Чеки бе, Муцарела, начи сЯ моя прякор във форума подхождал на не-знам-си-кво-си, а твоя е уникално як... нищо, че е в ЖЕНСКИ род, пЪ ти претендираш да си мъж А от кога ник-четата в ИНТЕРНЕТ определят качествата на хората, А?Изобщо НЕ искам да ми отговаряш, няма и да те коментирам повече... само си помисли хубаво - "Ако всички тичат срещу теб, дали ти не тичаш в грешната посока?".
                          Кики, аз никога, никъде, нищо не съм претендирал. Напротив, Авеото претендира, че съм Пасарелка, ти претендираш че съм Му(о?)царела...а аз съм казвал, че Даниел Пасарела всъщност е един велик футболист и човек, мениджър на Ривър Плейт от Аржентина.Що се отнася до това, дали всички тичат срещу мен - нема как да стане. Аз смятам, че трябваше да ти е ясно вече от горенаписаното, че аз не тичам срещу нищо и никой не тича срещу мен. Просто така ги виждам нещата. Но очевидно на една група хора им е по-добре да сметнат, че някой ги е нарекал някак си и той не трябва да бъде прав и трябва да бъдат посочените имагинерните му грешки, недостатъци и др.такива. Което само по себе си е тъпо. Както е и тъпо хората да остават с впечатлението и натрапването, че да псуваш е нещо строго отречено и неправилно и никой не го прави. Некак си много странно стремление е това. Имам едни приятели - младо симпатично семейство, които след като тя забременя, той не и позволяваше да казва на никой, защото хората щяли да си помислят, че са се е*али. Та това с обидите и посоките много ми прилича на тоя казус.

Коментар

PASSARELLA написа:
                            ..........
                            Ще бъда откровен с теб, разграничавайки се от всичко до сега / отношение, мнение, изписано и т.н. /. Абсолютно сериозен, като "талибан в пилотска кабина"...Винаги си вървял по ръба на бръснача. Винаги си успявал, да се изнижеш някъде между капките. Хем си бил много пъти за БАН, хем пък някакси съм изпитвал неловкост да го наложа. Все нещо имаше, което беше на ръба......някакси, за което ти свалям шапка, защото подобна "роля" се изпълнява трудно. Та в духа на това, така, както не можех да те понасям / а и не само аз /, така и ми стана нещо като любимец. Абсолютно мъжки и честно ти казвам - забавлявам се с теб. Като ти видя в дясно от главната страница големите букви на нейма за последно мнение и с огромно удоволствие отварям темата, за да прочета поредният бисер.В предупреждението ти написах - "...ще ни липсваш". На мен определено. Сериозно.Но в тази тема, откровенно се изложи. С изкривената ти представа за всичко около теб, с изкривеното ти спрежение на глаголи, с всичко......от колорит за мен, с тази тема се превърна в.... излагатор / напрао ти измислих прякор /Не забелязаш ли, че напоследък ставаш непрекъснат обект на подигравки, подмятания и т.н. Разбирам и дълбоко оценявам мерака ти да си "различен", но тук се оливаш.Нищо лично към теб, но не е достоен отговор да изкривяваш темата и да атакуваш. Това е единственото, което напоследък ме дразни в теб - липсата ти на конкретика и категоричен отговор. Хвърляш бомбата и изчезваш...О.К...интересно е. Но като се върнеш, дай конкретен отговор. Иначе потъваш в забвение....и подигравки.Поздрави....

Коментар

тая тема станала забавна хахахахаха
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Колкото до забавна то има и хубави неща в нея. Например аз подкрепям с две ръце идеята написана грешно дума или изречение ако бъдат поправени или по точно казани от някой който е вещ в тия неща . От това ще имаме полза доста хора от форума .Лично аз никога не бих се обидил на някого ако каже: Коцев това се пише така а не така както си го написал.Дори бих се зарадвал ,че ще знам как се пише както трябва и повече да не допускам грешка. Форумите са и за това човек да научи нещо .Естествено почти всички допускаме грешки било от незнание било при писането от бързане но това е в реда на нещата . Тук не става на въпрос всеки пост да бъде корегиран ,но поне най употребяваните думи нека бъдат написани както трябва.
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X