Ами защото нивото на граматиката е индикация на нивото на интелекта на българина, затова. Понеже няколко човека вече казахме че тъп народ лесно се управлява. Ей това е връзката с темата.Лично аз като видя някой да пише без абсолютно да му пука за граматиката го приемам като неуважение към форума и колегите. Много ми се ще да не дойде момента да пишем в стил ’Ае пичове мноо ме кефи таз колица ко ше каете ае чао фиат рулз’.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Литературно-образователна тема...
Collapse
X
-
ls1 написа:Ами защото нивото на граматиката е индикация на нивото на интелекта на българина, затова. Понеже няколко човека вече казахме че тъп народ лесно се управлява. Ей това е връзката с темата.Лично аз като видя някой да пише без абсолютно да му пука за граматиката го приемам като неуважение към форума и колегите. Много ми се ще да не дойде момента да пишем в стил ’Ае пичове мноо ме кефи таз колица ко ше каете ае чао фиат рулз’.
Коментар
-
Явор Митев
ls1 написа:Ами защото нивото на граматиката е индикация на нивото на интелекта на българина, затова. Понеже няколко човека вече казахме че тъп народ лесно се управлява. Ей това е връзката с темата.Лично аз като видя някой да пише без абсолютно да му пука за граматиката го приемам като неуважение към форума и колегите. Много ми се ще да не дойде момента да пишем в стил ’Ае пичове мноо ме кефи таз колица ко ше каете ае чао фиат рулз’.
Коментар
-
Ето едно хубаво клипче : http://www.vbox7.com/play:cb4a980dотразява доста вярно ситуацията спорд менВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
BolgAryan написа:Преспокойно Фиат Форум България може да се прекръсти Спелчекър Форум България. Как пък не ви омръзна непрекъснато да се хващате да проверявате правописни и пунктоациони грешки, но иначе се тръби "пишете по темата"..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
BolgAryan написа:Преспокойно Фиат Форум България може да се прекръсти Спелчекър Форум България. Как пък не ви омръзна непрекъснато да се хващате да проверявате правописни и пунктоациони грешки, но иначе се тръби "пишете по темата"...
Коментар
-
Пак ще прибегна до блога на lirex и CX: http://nolimit.cult.bg/presscenter/e...ot-inside/ИИ, епизод 3: idiot inside от CXЗнаеш ли какво иска да чува идиота?Каквото му е угодно.Идиотът живее в собствения си щастлив свят. Розовият свят, светът през розовите очила; свят, изграден от заблуда и самозаблуда. Той обича лесните неща, ако ще и фалшиви да са. Идиотът обича спокойствието повече от Истината.И ако му кажеш нещо, което не му харесва - за него ти моментално се превръщаш в хейтър (?!), злобар, критикьор, негативист, комплексар, песимист, заядливец, завистливец. Лош човек, лош!Идиотът не е разбрал, че положителното и отрицателното са двете страни на едно и също нещо. Мнението не прави разлика между хубаво или лошо, то е просто мнение. Плюс или минус. Само че напоследък е доста модно да се мрази минуса. Модерно е да се третират хората, които са изразили недоволство от нещо като
Коментар
-
Чеки бе, Муцарела, начи сЯ моя прякор във форума подхождал на не-знам-си-кво-си, а твоя е уникално як... нищо, че е в ЖЕНСКИ род, пЪ ти претендираш да си мъж А от кога ник-четата в ИНТЕРНЕТ определят качествата на хората, А?Изобщо НЕ искам да ми отговаряш, няма и да те коментирам повече... само си помисли хубаво - "Ако всички тичат срещу теб, дали ти не тичаш в грешната посока?".
Коментар
-
Kuku написа:Чеки бе, Муцарела, начи сЯ моя прякор във форума подхождал на не-знам-си-кво-си, а твоя е уникално як... нищо, че е в ЖЕНСКИ род, пЪ ти претендираш да си мъж А от кога ник-четата в ИНТЕРНЕТ определят качествата на хората, А?Изобщо НЕ искам да ми отговаряш, няма и да те коментирам повече... само си помисли хубаво - "Ако всички тичат срещу теб, дали ти не тичаш в грешната посока?".
Коментар
-
Явор Митев
PASSARELLA написа:..........
Коментар
-
Колкото до забавна то има и хубави неща в нея. Например аз подкрепям с две ръце идеята написана грешно дума или изречение ако бъдат поправени или по точно казани от някой който е вещ в тия неща . От това ще имаме полза доста хора от форума .Лично аз никога не бих се обидил на някого ако каже: Коцев това се пише така а не така както си го написал.Дори бих се зарадвал ,че ще знам как се пише както трябва и повече да не допускам грешка. Форумите са и за това човек да научи нещо .Естествено почти всички допускаме грешки било от незнание било при писането от бързане но това е в реда на нещата . Тук не става на въпрос всеки пост да бъде корегиран ,но поне най употребяваните думи нека бъдат написани както трябва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар