Ами защото нивото на граматиката е индикация на нивото на интелекта на българина, затова. Понеже няколко човека вече казахме че тъп народ лесно се управлява. Ей това е връзката с темата.Лично аз като видя някой да пише без абсолютно да му пука за граматиката го приемам като неуважение към форума и колегите. Много ми се ще да не дойде момента да пишем в стил ’Ае пичове мноо ме кефи таз колица ко ше каете ае чао фиат рулз’.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Литературно-образователна тема...
Collapse
X
-
ls1 написа:Ами защото нивото на граматиката е индикация на нивото на интелекта на българина, затова. Понеже няколко човека вече казахме че тъп народ лесно се управлява. Ей това е връзката с темата.Лично аз като видя някой да пише без абсолютно да му пука за граматиката го приемам като неуважение към форума и колегите. Много ми се ще да не дойде момента да пишем в стил ’Ае пичове мноо ме кефи таз колица ко ше каете ае чао фиат рулз’.
Коментар
-
Явор Митев
ls1 написа:Ами защото нивото на граматиката е индикация на нивото на интелекта на българина, затова. Понеже няколко човека вече казахме че тъп народ лесно се управлява. Ей това е връзката с темата.Лично аз като видя някой да пише без абсолютно да му пука за граматиката го приемам като неуважение към форума и колегите. Много ми се ще да не дойде момента да пишем в стил ’Ае пичове мноо ме кефи таз колица ко ше каете ае чао фиат рулз’.
Коментар
-
Ето едно хубаво клипче : http://www.vbox7.com/play:cb4a980dотразява доста вярно ситуацията спорд менВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
BolgAryan написа:Преспокойно Фиат Форум България може да се прекръсти Спелчекър Форум България. Как пък не ви омръзна непрекъснато да се хващате да проверявате правописни и пунктоациони грешки, но иначе се тръби "пишете по темата"...Не се впрягай толкова,българинът обича да поучава,така че винаги ще се намери кой да го прави.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
BolgAryan написа:Преспокойно Фиат Форум България може да се прекръсти Спелчекър Форум България. Как пък не ви омръзна непрекъснато да се хващате да проверявате правописни и пунктоациони грешки, но иначе се тръби "пишете по темата"...П.П. Ирке, когато някой ден си тръгнеш от Овча купел към Пещера, премисли на спокойствие това, дали филолог е титла, която се дава на хората завършили филология и дали да си езиковед е = българист. П.П.П. И какво за Бога, означава "българист"!? Нещо като радиестезист!?
Коментар
-
Пак ще прибегна до блога на lirex и CX: http://nolimit.cult.bg/presscenter/e...ot-inside/ИИ, епизод 3: idiot inside от CXЗнаеш ли какво иска да чува идиота?Каквото му е угодно.Идиотът живее в собствения си щастлив свят. Розовият свят, светът през розовите очила; свят, изграден от заблуда и самозаблуда. Той обича лесните неща, ако ще и фалшиви да са. Идиотът обича спокойствието повече от Истината.И ако му кажеш нещо, което не му харесва - за него ти моментално се превръщаш в хейтър (?!), злобар, критикьор, негативист, комплексар, песимист, заядливец, завистливец. Лош човек, лош!Идиотът не е разбрал, че положителното и отрицателното са двете страни на едно и също нещо. Мнението не прави разлика между хубаво или лошо, то е просто мнение. Плюс или минус. Само че напоследък е доста модно да се мрази минуса. Модерно е да се третират хората, които са изразили недоволство от нещо като
Коментар
-
Чеки бе, Муцарела, начи сЯ моя прякор във форума подхождал на не-знам-си-кво-си, а твоя е уникално як... нищо, че е в ЖЕНСКИ род, пЪ ти претендираш да си мъжА от кога ник-четата в ИНТЕРНЕТ определят качествата на хората, А?Изобщо НЕ искам да ми отговаряш, няма и да те коментирам повече... само си помисли хубаво - "Ако всички тичат срещу теб, дали ти не тичаш в грешната посока?".
Коментар
-
Kuku написа:Чеки бе, Муцарела, начи сЯ моя прякор във форума подхождал на не-знам-си-кво-си, а твоя е уникално як... нищо, че е в ЖЕНСКИ род, пЪ ти претендираш да си мъжА от кога ник-четата в ИНТЕРНЕТ определят качествата на хората, А?Изобщо НЕ искам да ми отговаряш, няма и да те коментирам повече... само си помисли хубаво - "Ако всички тичат срещу теб, дали ти не тичаш в грешната посока?".
Коментар
-
Явор Митев
PASSARELLA написа:........../Не забелязаш ли, че напоследък ставаш непрекъснат обект на подигравки, подмятания и т.н. Разбирам и дълбоко оценявам мерака ти да си "различен", но тук се оливаш.Нищо лично към теб, но не е достоен отговор да изкривяваш темата и да атакуваш. Това е единственото, което напоследък ме дразни в теб - липсата ти на конкретика и категоричен отговор. Хвърляш бомбата и изчезваш...О.К...интересно е. Но като се върнеш, дай конкретен отговор. Иначе потъваш в забвение....и подигравки.Поздрави....
Коментар
-
Колкото до забавна то има и хубави неща в нея. Например аз подкрепям с две ръце идеята написана грешно дума или изречение ако бъдат поправени или по точно казани от някой който е вещ в тия неща . От това ще имаме полза доста хора от форума .Лично аз никога не бих се обидил на някого ако каже: Коцев това се пише така а не така както си го написал.Дори бих се зарадвал ,че ще знам как се пише както трябва и повече да не допускам грешка. Форумите са и за това човек да научи нещо .Естествено почти всички допускаме грешки било от незнание било при писането от бързане но това е в реда на нещата . Тук не става на въпрос всеки пост да бъде корегиран ,но поне най употребяваните думи нека бъдат написани както трябва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар