crush написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Литературно-образователна тема...
Collapse
X
-
Литературно-образователна тема...
Етикети: –
-
Баце, молим теPASSARELLA написа:...боядиШЕ?petio4528 написа:Всъщност аз не можах да разбера за какво точно бяха протестите.И не виждам,защо трябва да протестирам.Нека някой по умен ми каже за какво да протестирам.
-
Kuku написа:Баце, молим теPASSARELLA написа:...боядиШЕ?petio4528 написа:Всъщност аз не можах да разбера за какво точно бяха протестите.И не виждам,защо трябва да протестирам.Нека някой по умен ми каже за какво да протестирам.
Коментар
-
"...колко ще струва като пари един блок в Студентски град да се боядише"...,което на правилен български език се пише : Колко пари ще струва да се боядиса един блок в студенски град.За това бъдеще време ли горовим или "Ще боядиса - Ще боядише" или още по красноречиво е в мн.ч. - "ще боядисаме" и "ще боядишаме"Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Явор Митев
Пасарелка, я кажи че ми се предизвика интереса. Как е правилно:А.-"Той се издриска в темата"Б.-"Той се издриШка в темата"Давай, ти си....
Коментар
-
PASSARELLA написа:Тук спора не се свежда до това, дали думата е написана правилно. Тази проверка не се прави в правописен речник. Спрегнете си глагола в бъдеще време."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
PASSARELLA написа:Виж какво, отдавна не живеем в Диарбекир. Отдавна в държавата въпросите не се решават по този начин. 1997 година вече никога няма да има, защото положението тогава беше едно сега е друго. Сега проблема на народа е че е тъп и прост. И незнае как да си търси правата. Търсене на права - особено с подобен род действия е абсолютно неприемливо. Искания посочени по такъв начин са искания на неграмотни хора - при това студенти.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар