Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Литературно-образователна тема...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Литературно-образователна тема...

crush написа:
    Данъци не плащам въпреки, че работя. Затова и съвсем еднозначно в предния ми пост казвам "Ви" без да си приписвам каквото и да е. Но ти пак пропусна да прочетеш всичко както обикновено правиш. Здравните ми осигуровки се поемат от държавата, защото съм редовен студент.
    Тогава срещу какво протестираш!? Нали знаеш, в Америка - държавата на държавите, какво ще ти кажат в този момент:"Не питай какво може да направи държавата за теб - питай какво ти можеш да направиш за нея". В този ред на мисли, след като не плащаш данъци, а осигуровките ти ги плаща същата тая държава срещу която протестираш и семестриалната такса вероятно ти е 200-300 лева - ти какво си направил за държавата!? Кой от всичките там пикльовци на метежите е направил изобщо нещичко за държавата и обществото в нея, с което да помогне и подобри!?Не ми отговаряй на мен. П.П. Някой може ли да ми каже, колко ще струва като пари един блок в Студентски град да се боядише?

Баце, молим те
    PASSARELLA написа:
    ...боядиШЕ?
    ТакиВИКафЕНИКопирВАНАДСпреварваИЗОБИкрачваКутиШКАВ НА предвид
    petio4528 написа:
    Всъщност аз не можах да разбера за какво точно бяха протестите.И не виждам,защо трябва да протестирам.Нека някой по умен ми каже за какво да протестирам.
    Ти ако мислиш, че протестиращите знаят

Коментар

Kuku написа:
      Баце, молим те
      PASSARELLA написа:
      ...боядиШЕ?
      ТакиВИКафЕНИКопирВАНАДСпреварваИЗОБИкрачваКутиШКАВ НА предвид
      petio4528 написа:
      Всъщност аз не можах да разбера за какво точно бяха протестите.И не виждам,защо трябва да протестирам.Нека някой по умен ми каже за какво да протестирам.
      Ти ако мислиш, че протестиращите знаят
      Тоест да разбирам, че думата "боядише" не е написана правилно, също както и думата "напише", "препише"и др. подобни?Странни люде бродят по тази земя... Yellow_Flash_Colorz_PDT_33

Коментар

А? Ти сериозно ли?"БОЯДИСА"

Коментар

Kuku написа:
          А? Ти сериозно ли?"БОЯДИСА"
          Смея да твърдя, че ти не си наясно с времената на глаголите и с кои наставки се показват те. Ти може да разбираш от много други неща, но в това отношение си некомпетентен.Баце!

Коментар

Хайде за да се прекъсне този безсмислен спор.Правописен речникРезултат от проверка:Думата "боядише" НЕ Е написана правилно.

Коментар

Тук спора не се свежда до това, дали думата е написана правилно. Тази проверка не се прави в правописен речник. Спрегнете си глагола в бъдеще време.

Коментар

"...колко ще струва като пари един блок в Студентски град да се боядише"...,което на правилен български език се пише : Колко пари ще струва да се боядиса един блок в студенски град.За това бъдеще време ли горовим или "Ще боядиса - Ще боядише" или още по красноречиво е в мн.ч. - "ще боядисаме" и "ще боядишаме"
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Оффф, изтрих си предишния пост - нема смисъл БоядиШвай си на воля....

Коментар

Абе Пасарелката по гръб не пада
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Пасарелка, я кажи че ми се предизвика интереса. Как е правилно:А.-"Той се издриска в темата"Б.-"Той се издриШка в темата"Давай, ти си....

Коментар

PASSARELLA написа:
                        Тук спора не се свежда до това, дали думата е написана правилно. Тази проверка не се прави в правописен речник. Спрегнете си глагола в бъдеще време.
                        Taка е,прав си,тази проверка не се прави в правописен речник,а в речник за правоговор,правопис и пунктуация.Много ми е любопитно каква е твоята версия за проверка,къде точно се прави?А ето ти го и глагола,спрегнат в бъдеще време:Аз ще боядисамТи ще боядисашТя/то ще боядисаНие ще боядисамеВие ще боядисатеТе ще боядисатСпоред мен,твоята глаголна форма не фигурира никъде.Нещо неясно има ли? Извинявай,че не написах лице и число,но смятам,че се ориентира.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Авео написа:
                          Пасарелка, я кажи че ми се предизвика интереса. Как е правилно:А.-"Той се издриска в темата"Б.-"Той се издриШка в темата"Давай, ти си....
                          Опа, Явка, в бъдеще време - пропуснал си ЩЕ-то

Коментар

PASSARELLA написа:
                            Виж какво, отдавна не живеем в Диарбекир. Отдавна в държавата въпросите не се решават по този начин. 1997 година вече никога няма да има, защото положението тогава беше едно сега е друго. Сега проблема на народа е че е тъп и прост. И незнае как да си търси правата. Търсене на права - особено с подобен род действия е абсолютно неприемливо. Искания посочени по такъв начин са искания на неграмотни хора - при това студенти.
                            и после "...един блок в Студентски град да се боядише..." Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37"О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език?"
                            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Преспокойно Фиат Форум България може да се прекръсти Спелчекър Форум България. Как пък не ви омръзна непрекъснато да се хващате да проверявате правописни и пунктоациони грешки, но иначе се тръби "пишете по темата"...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                              X