Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Контролен талон "Водач на МПС без наказания"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре де, моите нарушения са само вдигане от паяк и една скоба имам, ама точки не са ми взимани. Дали имам прави на този талон?
    N.Y. State of Mind

Коментар

niko09 написа:
      Има ли смисъл от него или наистина полицаите ще се заяждат само и само,за да ти го вземат?
      Има смисъл от талона. Спасявал ме е няколко пъти. Полицаите при дребни нарушения обикновено като видят талона, махват с ръка и те пускат да си ходиш. Причината затова е, че повечето от тях не познават чак толкова добре ЗДП и не знаят какво трябва да направят със "златния" талон или не им се занимава с досадни дреболии, от които в джоба им няма да влязат пари.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И аз си изкарах преди Нова Година. Плаща се само цената на талона, която поне в Смолян явно е 1 лв. Отне ми два дни, а бях чувал че става веднага. Както и да е, подава се молба, правят проверка и се разписва от шефа на съответния КАТ. Поне така ми каза женицата на гишето. Надявам се да има смисъл от него. Моя не е тестван в бойна обстановка още, надявам се и да не се налага
        Fiat Brava 1.2 16V, 1999
        Peugeot 307 1.6 16V, 2007

Коментар

Аз се канех канех и не си направих. 7 години без нарушение и накрая акт и то за какво - неправилно паркиране. За 2 мин на централна автогара, където не преча на никой. Ама майната му, че ме хваща яд на тъпото ченге как дебнеше само.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

И аз ще си изкарам ... след шест години
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Трябват ми още 3 годинки и аз може да се докопам до заветната цел
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Е то наистина ти спестява точките от първото нарушение. Не е кой знае какво. Ако така или иначе те глобяват често и тоя талон няма да те спаси. Неговата роля по-често бива изиграна от неволно подхвърлена двадесетолевка. А и полицаите са по-склонни на компромис тогава.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Условието 5 години да си нямал нарушение нали?
                  Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

style34 написа:
                    Е то наистина ти спестява точките от първото нарушение. Не е кой знае какво. Ако така или иначе те глобяват често и тоя талон няма да те спаси. Неговата роля по-често бива изиграна от неволно подхвърлена двадесетолевка. А и полицаите са по-склонни на компромис тогава.
                    Ако си беше изкарал такава карта, щеше да ти спести точките от неправилния ти престой на гарата и щеше да иде кажи речи зян. Ама ако беше отишъл да си изкараш карта, можеби целия ти живот нататък щеше да се е променил и да не си престоявал на гарата неправилно... Кой знае.. Аз на твое място много бих се ядосала, честно :D :D :D
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      style34 написа:
                      Ако си беше изкарал такава карта, щеше да ти спести точките от неправилния ти престой на гарата и щеше да иде кажи речи зян. Ама ако беше отишъл да си изкараш карта, можеби целия ти живот нататък щеше да се е променил и да не си престоявал на гарата неправилно... Кой знае.. Аз на твое място много бих се ядосала, честно :D :D :D
                      Значи добре, че не си на мое място Стига си спамила темите на хората

Коментар

niko09 написа:
                        Условието 5 години да си нямал нарушение нали?
                        За втори път в темата се споменава "5 години", въпреки ясно четимото условие посочено на задната част на талона (виж стр.1 от темата).Както съм написал това ми е вторият такъв талон и ако има промяна в закона надали на 16.01.2009 ще ми издадат нов със неактуален срок.
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                          И аз ще си изкарам ... след шест години
                          Ох, бедничко то.... Аз имам право на такъв талон, но засега не мисля да си вадя
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                            Аз имам право на такъв талон, но засега не мисля да си вадя
                            Аз пък утре ше я юрна тая опцийка.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Добре ами аз имам някакви дребни нарушения от които не са ми взимани точки - мога ли да кандидатствам за такъв талон

Коментар

Uneek написа:
                                Добре ами аз имам някакви дребни нарушения от които не са ми взимани точки - мога ли да кандидатствам за такъв талон
                                Отиди в КАТ и попитай - те ще ти отговорят точно и ясно.
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X