Добре де, моите нарушения са само вдигане от паяк и една скоба имам, ама точки не са ми взимани. Дали имам прави на този талон?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Контролен талон "Водач на МПС без наказания"
Collapse
X
-
niko09 написа:Има ли смисъл от него или наистина полицаите ще се заяждат само и само,за да ти го вземат?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И аз си изкарах преди Нова Година. Плаща се само цената на талона, която поне в Смолян явно е 1 лв. Отне ми два дни, а бях чувал че става веднага. Както и да е, подава се молба, правят проверка и се разписва от шефа на съответния КАТ. Поне така ми каза женицата на гишето. Надявам се да има смисъл от него. Моя не е тестван в бойна обстановка още, надявам се и да не се налагаFiat Brava 1.2 16V, 1999
Peugeot 307 1.6 16V, 2007
Коментар
-
Аз се канех канех и не си направих. 7 години без нарушение и накрая акт и то за какво - неправилно паркиране. За 2 мин на централна автогара, където не преча на никой. Ама майната му, че ме хваща яд на тъпото ченге как дебнеше само.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Е то наистина ти спестява точките от първото нарушение. Не е кой знае какво. Ако така или иначе те глобяват често и тоя талон няма да те спаси. Неговата роля по-често бива изиграна от неволно подхвърлена двадесетолевка. А и полицаите са по-склонни на компромис тогава.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Е то наистина ти спестява точките от първото нарушение. Не е кой знае какво. Ако така или иначе те глобяват често и тоя талон няма да те спаси. Неговата роля по-често бива изиграна от неволно подхвърлена двадесетолевка. А и полицаите са по-склонни на компромис тогава.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:Е то наистина ти спестява точките от първото нарушение. Не е кой знае какво. Ако така или иначе те глобяват често и тоя талон няма да те спаси. Неговата роля по-често бива изиграна от неволно подхвърлена двадесетолевка. А и полицаите са по-склонни на компромис тогава.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
niko09 написа:Условието 5 години да си нямал нарушение нали?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Uneek написа:Добре ами аз имам някакви дребни нарушения от които не са ми взимани точки - мога ли да кандидатствам за такъв талонAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар