Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Контролен талон "Водач на МПС без наказания"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги аз също имам такъв талон от 12 02 09 да заплаща се такса 1.5лв чака се около седмица някъде и си щастлив водач стига да си чист пред КАТ де
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

аз имам право на такъв талон по принцип, но на гишето в КАТ, където трябва да се чака за него, има винаги страшни опашки. това ме отказва засега.
      Alfa 147 JTD 115 hp
      ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

да бе голям УЖАССС тези опашки голямо чакане

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

chandler написа:
          аз имам право на такъв талон по принцип, но на гишето в КАТ, където трябва да се чака за него, има винаги страшни опашки. това ме отказва засега.
          Колега и аз мислех че ще е така, но за такъв талон сякаш има нещо като предимство, дали от уважение или просто така се случи, ми го издадоха за 3-5 минути.
          vaskoni_1980 написа:
          колеги аз също имам такъв талон от 12 02 09 да заплаща се такса 1.5лв чака се около седмица някъде и си щастлив водач стига да си чист пред КАТ де
          Във Варна го вземаш за около половин час в моя случай, уцелих нещо като обедна почивка, след което дадох стария, отидох да платя и като се върнах ми дадоха новия. Не виждам за какво да се бавят, просто гледат в компютъра и ако имаш право ти пишат името, печат и това е?! Ъъъъъ... Намери начин да подпиташ госпожата на гишето тук ли е за златен талон... И нещата потръгват
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Днес си извадих златен талон най-накрая. Случи се да няма опашка и цялата процедура ми отне 10-15 мин.В търновския КАТ самото талонче струва 1 лв., но таксата на банката е 3 лв. т.е. плаща се 4 лв. За търновци - първо се чака на гише 2.
            Alfa 147 JTD 115 hp
            ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

честито колега да си го пазиш и да му се радваш дълго време

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
              X