Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гаранция на Браво в Австрия - 250 000 км.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гаранция на Браво в Австрия - 250 000 км.

Много чудно и доволно ми стана като видях в австрийския сайт на Фиат, че Крома и Браво са с 5 години или 250 000 км. гаранция. Имам приятели, които смятат, че мареата ми на старо е късмет на бройката .. нещо като петица от тотото и дори и след като им казах за въпросната гаранция пак - не та не .. лоша е марката .... трудно се разбиват митовете. Ето линк към австрийското Браво: http://www.fiat.at/will/bravo/
    Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

Ако в България направят такава гаранция ще трябва най-малко да ми сменят окачването поне 5 пъти.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

На Линеата и дават 500 000км гаранция!!!
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

то в балгария няма как да стане такава гаранция 6те фалират покраи милионите дупки които зейват на пролет
        преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

И сега ми изникна интересния въпрос, какво точно включва гаранцията на нова кола? И по специално до каква степен окачване влиза в нея.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
            И сега ми изникна интересния въпрос, какво точно включва гаранцията на нова кола? И по специално до каква степен окачване влиза в нея.
            пазарен трик,като например 7 години гаранция на Kia-та в България
            Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Тойота дават гаранция на ходовата част други май няма.
              Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

хм, гаранция... хм 5 години... я питайте Авео, колко му струваше обслужването и гаранцията на Линеата в сервиза на Фиат... нема безплатен обяд хора, немааааааа......
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Дават гаранция и има за какво . В Австрия пътищата са добри , горивата , културата и манталитета на участниците в движението е корено различна от нашата. Съвкупноста на тези и много други фактори дава сигурност на производителя на автомобили да даде гаранция щом разчита че колата няма да покаже съществени повреди до тези километри. Това е България и всичко е възможно , за това не се учудвам че един колега беше отишал до Гърция за обслужване на Фиат-а. Колегата Авео също получи голямо разочерование от представителите на Ауто Италия в България.
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Сега ми просветна :D Кофти е да живееш в кофти държава, особено ако си си купил нова кола
                    Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

Коментар

Toyota са ни сменяли гаранционно - съединители 2бр., накрайник на кормилна щанга, уплътнения на вратите, уплътнения на изпускателните тръби, амортисьори предни, алуминиевите капачки на скоростния лост 2бр., и т.н. (Това на Авенсис 2.2 Д-4Д ’2005). Странно е с акумулаторите само 6 месеца гаранция, при 2 год. в магазина!
                      F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                      X