Много чудно и доволно ми стана като видях в австрийския сайт на Фиат, че Крома и Браво са с 5 години или 250 000 км. гаранция. Имам приятели, които смятат, че мареата ми на старо е късмет на бройката .. нещо като петица от тотото и дори и след като им казах за въпросната гаранция пак - не та не .. лоша е марката .... трудно се разбиват митовете. Ето линк към австрийското Браво: http://www.fiat.at/will/bravo/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гаранция на Браво в Австрия - 250 000 км.
Collapse
X
-
Дават гаранция и има за какво . В Австрия пътищата са добри , горивата , културата и манталитета на участниците в движението е корено различна от нашата. Съвкупноста на тези и много други фактори дава сигурност на производителя на автомобили да даде гаранция щом разчита че колата няма да покаже съществени повреди до тези километри. Това е България и всичко е възможно , за това не се учудвам че един колега беше отишал до Гърция за обслужване на Фиат-а. Колегата Авео също получи голямо разочерование от представителите на Ауто Италия в България.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Toyota са ни сменяли гаранционно - съединители 2бр., накрайник на кормилна щанга, уплътнения на вратите, уплътнения на изпускателните тръби, амортисьори предни, алуминиевите капачки на скоростния лост 2бр., и т.н. (Това на Авенсис 2.2 Д-4Д ’2005). Странно е с акумулаторите само 6 месеца гаранция, при 2 год. в магазина!F31 BMW 320d
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар