Оплаквам се! Разказаха ми играта по-трите параграфа! Психически,физически и финансово!!! Не мога да ям....не мога да говоря....!!! Един път да се прибера в Сф и...ще разкажа играта на половинката....физическиРедакция,че има лоши модератори Под "разкажа играта физически" имам предвид СЕКС! И НЕ, не съм бита! Оперираха ме ЯВОРЕ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Meril
-
Meril написа:Оплаквам се! Разказаха ми играта по-трите параграфа! Психически,физически и финансово!!! Не мога да ям....не мога да говоря....!!! Един път да се прибера в Сф и...ще разкажа играта на половинката....физическиРедакция,че има лоши модератори Под "разкажа играта физически" имам предвид СЕКС! И НЕ, не съм бита! Оперираха ме ЯВОРЕ!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Meril написа:Оплаквам се! Разказаха ми играта по-трите параграфа! Психически,физически и финансово!!! Не мога да ям....не мога да говоря....!!! Един път да се прибера в Сф и...ще разкажа играта на половинката....физическиРедакция,че има лоши модератори Под "разкажа играта физически" имам предвид СЕКС! И НЕ, не съм бита! Оперираха ме ЯВОРЕ!Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Meril написа:Оплаквам се! Разказаха ми играта по-трите параграфа! Психически,физически и финансово!!! Не мога да ям....не мога да говоря....!!! Един път да се прибера в Сф и...ще разкажа играта на половинката....физическиРедакция,че има лоши модератори Под "разкажа играта физически" имам предвид СЕКС! И НЕ, не съм бита! Оперираха ме ЯВОРЕ!Fiat Marea TD100
Коментар
-
Тъкмо и аз това щях да кажа .След операцията явно много и се е ..... Уважаеми колеги,напомням Ви да спазвате правилата на форума и да се придържате към добрият тон на общуване.Подобен род коментари не са подходящи!!!Модераторски екип на fiat-bg.orgAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Какво си трае, явно вече са я приклещили .Уважаеми колеги,напомням Ви да спазвате правилата на форума и да се придържате към добрият тон на общуване.Подобен род коментари не са подходящи!!!Модераторски екип на fiat-bg.orgAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
О.К.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Meril
batproho написа:Какво си трае, явно вече са я приклещили .
Коментар
-
Що да е груб поста на колегата?Целия форум разбра ,че те сърби шундата,ся йок,поста бил груб.Уважаеми колеги,напомням Ви да спазвате правилата на форума и да се придържате към добрият тон на общуване.Подобен род коментари не са подходящи!!!Модераторски екип на fiat-bg.orgOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Що да е груб поста на колегата?Целия форум разбра ,че те сърби шундата,ся йок,поста бил груб.Уважаеми колеги,напомням Ви да спазвате правилата на форума и да се придържате към добрият тон на общуване.Подобен род коментари не са подходящи!!!Модераторски екип на fiat-bg.org"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:Red Storm написа:Що да е груб поста на колегата?Целия форум разбра ,че те сърби шундата,ся йок,поста бил груб.Уважаеми колеги,напомням Ви да спазвате правилата на форума и да се придържате към добрият тон на общуване.Подобен род коментари не са подходящи!!!Модераторски екип на fiat-bg.orgOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар