Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се! Разказаха ми играта по-трите параграфа! Психически,физически и финансово!!! Не мога да ям....не мога да говоря....!!! Един път да се прибера в Сф и...ще разкажа играта на половинката....физическиРедакция,че има лоши модератори Под "разкажа играта физически" имам предвид СЕКС! И НЕ, не съм бита! Оперираха ме ЯВОРЕ!

Коментар

Meril написа:
      Оплаквам се! Разказаха ми играта по-трите параграфа! Психически,физически и финансово!!! Не мога да ям....не мога да говоря....!!! Един път да се прибера в Сф и...ще разкажа играта на половинката....физическиРедакция,че има лоши модератори Под "разкажа играта физически" имам предвид СЕКС! И НЕ, не съм бита! Оперираха ме ЯВОРЕ!
      Тъкмо се чудех къде се загуби!
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Meril написа:
        Какво е станало, колежке
        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Meril написа:
          Оперирали са те, а ти е до секс. Ама какво ли се чудя, то мен и зъб да ме заболи, пак ми се прави секс.
          Fiat Marea TD100

Коментар

Тъкмо и аз това щях да кажа .След операцията явно много и се е ..... Уважаеми колеги,напомням Ви да спазвате правилата на форума и да се придържате към добрият тон на общуване.Подобен род коментари не са подходящи!!!Модераторски екип на fiat-bg.org
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
              Тъкмо и аз това щях да кажа .След операцията явно много и се е .....
              Не иска да каже трае си колежката

Коментар

Какво си трае, явно вече са я приклещили .Уважаеми колеги,напомням Ви да спазвате правилата на форума и да се придържате към добрият тон на общуване.Подобен род коментари не са подходящи!!!Модераторски екип на fiat-bg.org
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                  Какво си трае, явно вече са я приклещили .
                  Ееее, по-тихо де че ше ни бият

Коментар

О.К.

Коментар

Оплаквам се: Не мога да си намеря работа никъде !!!Ще опитам и тук - някой предлага ли работа във Велико Търново???

Коментар

Оплакване: Тия дни ще съм с баш шефа от Словения!

Коментар

batproho написа:
                          Какво си трае, явно вече са я приклещили .
                          Това което мога да кажа относно поста ти е, че е меко казано ГРУБ! Всъщност смятам,че мястото ми вече не е тук!

Коментар

Що да е груб поста на колегата?Целия форум разбра ,че те сърби шундата,ся йок,поста бил груб.Уважаеми колеги,напомням Ви да спазвате правилата на форума и да се придържате към добрият тон на общуване.Подобен род коментари не са подходящи!!!Модераторски екип на fiat-bg.org
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                              Що да е груб поста на колегата?Целия форум разбра ,че те сърби шундата,ся йок,поста бил груб.Уважаеми колеги,напомням Ви да спазвате правилата на форума и да се придържате към добрият тон на общуване.Подобен род коментари не са подходящи!!!Модераторски екип на fiat-bg.org
                              ШЪЪЪЪЪЪ алуууу ти четеш ли това което пишешЯ аман от такива като теб ОТВРАТ
                              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                                Red Storm написа:
                                ШЪЪЪЪЪЪ алуууу ти четеш ли това което пишешЯ аман от такива като теб ОТВРАТ
                                Аман и от такива ,като теб.Споко,няма да те докладвам
                                Octavia RS
                                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                                X