Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се.Имам ново аватарче.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

А защо не е анимиран, котето трябва да клати главица в ритъма на музиката ?
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да се похваля: Купих си мобилен телефон BlackBerry Storm )))Да се оплача: Хич не мога да се справя с операционната му система ((
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Я обади как е Аз се замислям за Нокиа е71, баща ми се взе преди година, ама не го хареса и го е прибрал някъде. Трябва да го изровя

Коментар

Princo написа:
            са остава и ник-а да смениш

Коментар

Princo написа:
              Няма ли да и се спукат тъпанчетата на тая котка
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Оплакване: след 2 седмици отпуска точно днеска захващам работа.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                  Е всичко хубаво има край .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                    z_sutrov написа:
                    Е всичко хубаво има край .
                    само кренвирша има два Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Оплаквам се - къщата е наопаки. Цял ден чистя, че жена ми се прибира довечера от командировка.Хваля се - жена ми се прибира довечера от командировка

Коментар

vital написа:
                        Я обади как е Аз се замислям за Нокиа е71, баща ми се взе преди година, ама не го хареса и го е прибрал някъде. Трябва да го изровя
                        Голям е, тежък, с огромен екран - перфектен за гледане на филм, например при дълъг полет със самолет. Не ми харесва, че всички приложения, теми и др. са платени, а тези, които се намират безплатно, не мога да ги подкарам....... !!!Да се похваля: Пуснах фиш за ТОТО 6/49
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                          vital написа:
                          Голям е, тежък, с огромен екран - перфектен за гледане на филм, например при дълъг полет със самолет. Не ми харесва, че всички приложения, теми и др. са платени, а тези, които се намират безплатно, не мога да ги подкарам....... !!!Да се похваля: Пуснах фиш за ТОТО 6/49
                          Емо, аз след като си разбих със страшна сила в земята HTC-то, си взех китайска гадост за 150 лева, пълна имитация на Е71, че даже и с телевизия. Даже сега съм го пуснал на ТВ до мен, та да му издухам батерията за да го заредя.Китайска кошница, но иначе на пръв поглед добро изпълнение. ТВ-то хич не е лошо. Има БГ меню, екрана и камерата са под критика, но ми писна да давам луди пари за супер скъпи телефони. HTC-то го взех преди година и от тогава все ми прави проблеми. После четох, че точно този модел / Тъч Вива / "много дразнел" собствениците си.....така че от тук нататък не давам повече от 100 лева за телефон и край на ерата "ПДА, ХТЦ и т.н. "...от този момент единственото ми условие ще бъде да има екран и две слушалки - червена и зелена....

Коментар

Ей го.....
                            Прикачени файлове

Коментар

я сподели с какво го снима тоз телефон?
                              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Да се оплача-спуках си предното стъкло.

Коментар

Working...
                                X