Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купих си вериги за сняг и съм много доволен :D
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Твоята работа е след дъжд качулка.Оплаквам се: Бившата с която уж се разделихме, но подържаме връзка и след като се надявах да се съберем отново, си е намерила 55тия мъж може би за една година. Бил с 10 години по малък от нея и доста богат. Явно не кара Фиат като мен. Луда работа! Става въпрос за тая русата от Дерби за Варна, с новия Опел с рекламата на Питбул. На външен вид е страшна мацка. Но само отвън.Тя и дъщерята развали у я направи като нея и се напиват двете заедно по партита с богати и до сутринта в дискотеките. Абе не ме беше срам да го споделя! Не случих на жена! Ако я срещнете и го напомнете и не я жалете.Хваля се: На жена може да не случих, но с Фиата да! Поне колата ми е вярна. А и двамата ми сина от първия ми брак са си при мен и са огън момци! Гордея се стях!
      Fiat Marea TD100

Коментар

Eййй, тва жените не са хора, бе! Дай им само пари, парцали и купони! В тоя ред на мисли, да се похваля - яз пък случих на мъж отсекъде! :D
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Eййй, тва жените не са хора, бе! Дай им само пари, парцали и купони! В тоя ред на мисли, да се похваля - яз пък случих на мъж отсекъде! :D
          Радвам се да го ’чуя’
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
            Irka_fihi написа:
            Радвам се да го ’чуя’
            еййййййййй ще ме разплачете от умиление .............. голяма любов
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хваля се: Марчето вече си има втори комплект летНи джанти.Мнооооо се кефя.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Дай да ги видим бе Ванка

Коментар

kosta написа:
                  fihi написа:
                  Irka_fihi написа:
                  Радвам се да го ’чуя’
                  еййййййййй ще ме разплачете от умиление .............. голяма любов
                  Любов ли бе, да я опишеш? Ти не случи ли на жена, бе Коки? Оф, да са оплача искам - нещо ми е едно тъпо напоследък, нема тръпка в тоя форум от известно време, никой с никого не се е скарал! Щерка ми боледува сума ти време, станала съм като една доктор Куин - Мъчителката, по цял ден се мотая със сиропи, пипети, капки, мазила...
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

оплаквам се: скарах се с нашите и скоро май ще ми покажат врататахваля се: мъжо е доволен и ще ме прибереоплаквам се: тая седмица работих само 2 дена и утре ще ме мързи още повечехваля се: имам нова ноктопластикахваля се: обичам си колата, не ОБОЖАВАМ СИ КОЛАТА !!!
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се - В тази тема има най-новата Турска сапунка
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                        Хваля се - В тази тема има най-новата Турска сапунка
                        И ти ли почна с тея Турски ...
                        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

оплаквам се: времето е пролет, а аз съм затворена в офиса

Коментар

mims написа:
                            Кофти! Ние пък излизаме към крепостта "Меджиди табия" на разходка. :D

Коментар

=Rudi= написа:
                              mims написа:
                              Кофти! Ние пък излизаме към крепостта "Меджиди табия" на разходка. :D
                              мразя Ви всички Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 приятно изкарване

Коментар

И аз да се похваля от 2 дена съм към ComNet.Филмите ги тегля за 5-6 минути,оделно има и много онлайн филми за гледане.За сега съм доволен,дано и да си остана доволен.

Коментар

Working...
                                X