Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    Хваля се: май успях да ремонтирам новата си кола...Смених: термостат, ламбда сонда и дебитомер - сега харчелъка е по-разумен Оплакване: всички си празнуват нещо днес и ме дразнят...
    Предлагам ти да се влюбиш, така и ти ще имаш повод за празнуване.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Оплаквам се: Езерото Вая излезе от коритото си и "удави" платното за най-големия бургаски комплекс. Гражданска защита, полиция, ВиК са на място, но...ситуацията е неконтролируема. Вая се размразява, а нивото и е критично високо. Очаква се стадион Черноморец, пиацата, хотел Атлантик, бензиностанция Портойл и новия път към пристанището да бъдат потопени. Ситуацията е сериозна. Пътя за Созопол и Средец също е под заплаха. Над 80 000 комплекс М.Рудник може да стане първия островен комплекс в БГ след, като и язовир Мандра прелива и беше наводнил пътя Твърдица-М. Рудник.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ХВАЛЯ СЕ: получих страхотен подарък от мъжо за Св. Валентин
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

А ти какво му подари ?

Коментар

Да бе... не им стига на жените 8-ми март, ми и сега...Хваля се: Купих на жената подарък за деня на влюбените...Оплаквам се: Насреща не получих нищо материално...само целувка Не разбраха тез жени, че ние мъжете, си падаме повече по материалните неща

Коментар

Immortal написа:
              Да бе... не им стига на жените 8-ми март, ми и сега...Хваля се: Купих на жената подарък за деня на влюбените...Оплаквам се: Насреща не получих нищо материално...само целувка Не разбраха тез жени, че ние мъжете, си падаме повече по материалните неща
              А сега седни и се напий като мотика!

Коментар

Откачи ми се кората под двигателя от каране по снежни коловози...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Откачи ми се кората под двигателя от каране по снежни коловози...
                  Аз затова моята не я карам, докато не се оправи положението с пътищата!п.с.На нашата улица коловозите са 10 см, при опит да изляза от гаража оставам там или си оставям кората пред гаража или и двете Да се похваля: Утре пак заминавам пеш на работа, малко въздух, вода, киша...... :D
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

vital написа:
                    А ти какво му подари ?
                    Аз му подарих бутилка отлежало и лимитирано вино ( прекрасно опаковано ) , диск със специални песни и кутия шоколадови бонбони " МЕРСИ " . Той най се зарадва на виното
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплакване: Как се работи след празници бе
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хваля се: след 3г. канене най-накрая се дипломирах МАГИСТЪР. От петък като се захванахме да поливаме, че снощи едвам се прибрахме в 21.Оплаквам се: пътищата(правени преди 1г.) са станали отвратителни след тези снегове и замръзи.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Хваля се....количката след пълна профилактика и ремонт на изникналите проблеми е почти готова и вероятно утре вечер ще си я прибера. Прилагам схема и смятам, че не е скъпо. Колата е правена при приятел.
                          Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
                            А не може ли в натура, Дидооо? Аз така най-обичам да минавам, по тънката лайсна. Оплакване - още си чакам подаръка за Свети Валентин. Тази вечер щял да пристигне. :D
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Оплакване - още си чакам подаръка за Свети Валентин. Тази вечер щял да пристигне. :D
                              Нещо, шейната на Дядо Коледа била спукала гума.
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                                Irka_fihi написа:
                                Оплакване - още си чакам подаръка за Свети Валентин. Тази вечер щял да пристигне. :D
                                Нещо, шейната на Дядо Коледа била спукала гума.
                                Ми кат не дойде навреме и ти ще подаряваш в натура!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X