SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: Езерото Вая излезе от коритото си и "удави" платното за най-големия бургаски комплекс. Гражданска защита, полиция, ВиК са на място, но...ситуацията е неконтролируема. Вая се размразява, а нивото и е критично високо. Очаква се стадион Черноморец, пиацата, хотел Атлантик, бензиностанция Портойл и новия път към пристанището да бъдат потопени. Ситуацията е сериозна. Пътя за Созопол и Средец също е под заплаха. Над 80 000 комплекс М.Рудник може да стане първия островен комплекс в БГ след, като и язовир Мандра прелива и беше наводнил пътя Твърдица-М. Рудник.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Immortal написа:Да бе... не им стига на жените 8-ми март, ми и сега...Хваля се: Купих на жената подарък за деня на влюбените...Оплаквам се: Насреща не получих нищо материално...само целувка Не разбраха тез жени, че ние мъжете, си падаме повече по материалните неща
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Откачи ми се кората под двигателя от каране по снежни коловози...now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
vital написа:А ти какво му подари ?Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Явор Митев
Хваля се....количката след пълна профилактика и ремонт на изникналите проблеми е почти готова и вероятно утре вечер ще си я прибера. Прилагам схема и смятам, че не е скъпо. Колата е правена при приятел.Прикачени файлове
Коментар
-
Immortal написа:Да бе... не им стига на жените 8-ми март, ми и сега...Хваля се: Купих на жената подарък за деня на влюбените...Оплаквам се: Насреща не получих нищо материално...само целувка Не разбраха тез жени, че ние мъжете, си падаме повече по материалните неща"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Оплакване - още си чакам подаръка за Свети Валентин. Тази вечер щял да пристигне. :DManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар