Благодаря за моралната подкрепа Дидо .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Да идвам да те вземам и да забиваме на някъде ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Inessita написа:Аман от Гоуфаджии със селски изпълнения!
Коментар
-
Inessita написа:batproho написа:Inessita написа:Аман от Гоуфаджии със селски изпълнения!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Хваля се: Страхотно време. Бургазлии, на Лукойл на изхода за Созопол има нафта - намалена със 7 седем стотинки, ако имате карта - ще ви я намалят с още 7 седем стотинки. Аз се възползвах. Оплаквам се: Рафинерията в Бургас няма да работи поне месец. В момента се разхвърлят горивата от "складирани" наличности в НХК и е възможно...да си напълним некачествени продукти в резервоарите на колите. Та тези 14 стотинки отстъпка може и да ги преглъщаме по-трудноA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ух и аз да се оплача - баси хендеците дето са зяпнали по улиците след тоз сняг. Избегнеш едната дупка и се натресеш на три други - по-големи.По този повод реших да вдигна колата и да огледам за щети по окачването след зимата.И идва ред да се похваля - нулеви щети. Кьорав луфт нямам по окачването. Само едната скоба на маншона външното каре незнайно как съм я изгубил някъде, ама сложих нова.
Коментар
-
///// написа:Ух и аз да се оплача - баси хендеците дето са зяпнали по улиците след тоз сняг. Избегнеш едната дупка и се натресеш на три други - по-големи.По този повод реших да вдигна колата и да огледам за щети по окачването след зимата.И идва ред да се похваля - нулеви щети. Кьорав луфт нямам по окачването. Само едната скоба на маншона външното каре незнайно как съм я изгубил някъде, ама сложих нова.'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Същото оплакване! Варна е ужаснаааа!!!Живко ще идвам по нататък да огледаме, че.......що дупка съм обрал.....Дано не ми се наложи да идвам по принудаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар