Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря за моралната подкрепа Дидо .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И аз се радвам, на хубавото време и аз се радвам на качествения звук в колата :P Кажете ми обаче, не е ли грехота в това време да съм на работа
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Да идвам да те вземам и да забиваме на някъде ?
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
          Да идвам да те вземам и да забиваме на някъде ?
          много слабо... особено като знам че след 10-тина мин пристига шефа ми и ще имаме доста неща да свършим
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Оплаквам се.От сутринта нямаме вода.Явно днес ще си ходя кирлив.
            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

batproho написа:
              Inessita написа:
              Аман от Гоуфаджии със селски изпълнения!
              Ако това се отнася за мен, обоснови се?Не виждам нищо лошо в това човек да държи на добра уредба в автомобила си.
              Неееее! Разбира се, че не се отнася за теб. Честно казано дори не се бях замислила какво е това на снимката. Възмущавам се на един идиот, който щеше да ме блъсне вчера. Съжалавам че не обясних подробно, но бях бясна

Коментар

Inessita написа:
                batproho написа:
                Inessita написа:
                Аман от Гоуфаджии със селски изпълнения!
                Ако това се отнася за мен, обоснови се?Не виждам нищо лошо в това човек да държи на добра уредба в автомобила си.
                Неееее! Разбира се, че не се отнася за теб. Честно казано дори не се бях замислила какво е това на снимката. Възмущавам се на един идиот, който щеше да ме блъсне вчера. Съжалавам че не обясних подробно, но бях бясна

Коментар

Хваля се: Страхотно време. Бургазлии, на Лукойл на изхода за Созопол има нафта - намалена със 7 седем стотинки, ако имате карта - ще ви я намалят с още 7 седем стотинки. Аз се възползвах. Оплаквам се: Рафинерията в Бургас няма да работи поне месец. В момента се разхвърлят горивата от "складирани" наличности в НХК и е възможно...да си напълним некачествени продукти в резервоарите на колите. Та тези 14 стотинки отстъпка може и да ги преглъщаме по-трудно
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ух и аз да се оплача - баси хендеците дето са зяпнали по улиците след тоз сняг. Избегнеш едната дупка и се натресеш на три други - по-големи.По този повод реших да вдигна колата и да огледам за щети по окачването след зимата.И идва ред да се похваля - нулеви щети. Кьорав луфт нямам по окачването. Само едната скоба на маншона външното каре незнайно как съм я изгубил някъде, ама сложих нова.

Коментар

///// написа:
                      Ух и аз да се оплача - баси хендеците дето са зяпнали по улиците след тоз сняг. Избегнеш едната дупка и се натресеш на три други - по-големи.По този повод реших да вдигна колата и да огледам за щети по окачването след зимата.И идва ред да се похваля - нулеви щети. Кьорав луфт нямам по окачването. Само едната скоба на маншона външното каре незнайно как съм я изгубил някъде, ама сложих нова.
                      Същото оплакване без липсващата скоба/за сега де / + скъсано маншонче на заден десен апарат и блокаж ... за сега го раздвижих остава да намеря комплект за рециклиране на апаратите ...
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Същото оплакване! Варна е ужаснаааа!!!Живко ще идвам по нататък да огледаме, че.......що дупка съм обрал.....Дано не ми се наложи да идвам по принуда
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Мен направо ме е страх да отида да я погледнат,че от тези дупки ми изпопадаха пломбите в устата
                          Peugeot 307 2.0i ГИ
                          ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

По този повод, с 65 високи гуми се родих, не че и с тях не мога да клъвна в някоя яма/кратер.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се.Колата ми палеше без грешка дори в най-лютата зима. Днес реши, че няма да пали, а имаме сбирка на форума. Срам несрам ще ходя пеша. Колегите ще ме майтапят, но аз нося майтап.
                              ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Хваля се: май успях да ремонтирам новата си кола...Смених: термостат, ламбда сонда и дебитомер - сега харчелъка е по-разумен Оплакване: всички си празнуват нещо днес и ме дразнят...
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X