Оплаквам се - фиата за 1 година влиза в сервиз само веднъж - от 1 седмица насам проблемите с лопата да ги ринеш...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване:таз вечер ми изгоря флашката , като я включих в новото PC на брат ми.Е няма втори карък като мен .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ще опитам но се съмнявам да има някакъв ефект .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ogi28b написа:Irka_fihi написа:Кантарът ми е пръв приятел - от 94кг. до 69 за 8 месеца!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
От днес музиката в колата се допълни и с това:Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Inessita написа:Аман от Гоуфаджии със селски изпълнения!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Humppa
batproho написа:Inessita написа:Аман от Гоуфаджии със селски изпълнения!
Коментар
-
Разбира се че слушам музика и в къщи, но държа на качествения звук и в колата .Хваля се:Навън времето е прекрасно и отивам на разходка .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
ntodorov написа:Хваля се: Пече слънце навън и е много приятно времето. Ще "яхаме" конете за разходка до Созопол.Оплаквам се: Пече слънце навън и ме събуди напичайки морната ми глава след снощния запой.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар