Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се - фиата за 1 година влиза в сервиз само веднъж - от 1 седмица насам проблемите с лопата да ги ринеш...
    Браво 1.6 16v 1996
    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Оплакване:таз вечер ми изгоря флашката , като я включих в новото PC на брат ми.Е няма втори карък като мен .
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
        Оплакване:таз вечер ми изгоря флашката , като я включих в новото PC на брат ми.Е няма втори карък като мен .
        В интернет има доста инструменти за тая цел. Usb utilites. Понякога вършат работа.
        Fiat Marea TD100

Коментар

ще опитам но се съмнявам да има някакъв ефект .
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплакване--->Вчера ми преведоха заплата, като видях цифричката ми се реве, наполовина и повече!

Коментар

ogi28b написа:
              Irka_fihi написа:
              Кантарът ми е пръв приятел - от 94кг. до 69 за 8 месеца!
              Чувал съм че някои жени стигат до 69 след 2-3 чашки алкохол, а ти - 8 месеца.....
              Mене не ми требе алкохол за тези работи... Оффф, да се оплача - от снощи нямаме нет! Днес звъняхме в офиса, ходих дори на място и само ме баламосват. Накрая вдигнах телефона, теглих една майна и за 3мин. бяха вкъщи! Потиха се един час, но го оправиха и ей ме на, мотая се из форума.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                Оффф, да се оплача - от снощи нямаме нет! Днес звъняхме в офиса, ходих дори на място и само ме баламосват. Накрая вдигнах телефона, теглих една майна и за 3мин. бяха вкъщи! Потиха се един час, но го оправиха и ей ме на, мотая се из форума.
                Все тъй да нямаш нет

Коментар

Stilo-то е error free - хваля се.Ерор фри-то ми костваше пари - оплаквам се
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

От днес музиката в колата се допълни и с това:

Коментар

Аман от Гоуфаджии със селски изпълнения!

Коментар

Inessita написа:
                        Ако това се отнася за мен, обоснови се?Не виждам нищо лошо в това човек да държи на добра уредба в автомобила си.

Коментар

Хваля се: Пече слънце навън и е много приятно времето. Ще "яхаме" конете за разходка до Созопол.Оплаквам се: Пече слънце навън и ме събуди напичайки морната ми глава след снощния запой.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

batproho написа:
                            Inessita написа:
                            Ако това се отнася за мен, обоснови се?Не виждам нищо лошо в това човек да държи на добра уредба в автомобила си.
                            Само да питам - ти в колата ли слушаш музика? Аз слушам музика в хола... Лично за мен - това са пари, хвърлени на вятъра, но всеки си има мнение. Добра музика в колата може да имаш и за 350 лева общо...Иначе да се оплача: пак ни е наводнен офисът....

Коментар

Разбира се че слушам музика и в къщи, но държа на качествения звук и в колата .Хваля се:Навън времето е прекрасно и отивам на разходка .

Коментар

ntodorov написа:
                                Хваля се: Пече слънце навън и е много приятно времето. Ще "яхаме" конете за разходка до Созопол.Оплаквам се: Пече слънце навън и ме събуди напичайки морната ми глава след снощния запой.
                                Хваля се: Пече слънце навън и е много приятно времето. Ще "яхаме" конете за разходка до Бургас А относно музиката - аз например слушам музика предимно в колата и в офиса. В къщи само на слушалки, защото имам възрастни хора и няма как да си усиля музиката, както обичам (а съм и заврян зет...току виж ме изгонили ). В офиса - само като съм сам си я надувам. Основното слушане на музика ми е в колата И аз държа на качествения звук, макар че в Делтата 6-те оригинални колони LANCIA (така пише отзад на тях, един господ знае кой ги произвежда) и SONY-то свирят доволно добре, а в Дедрата се наложи да добавя едни кутийки за бас (има ги на снимка в гаража). Други подобрения не съм правил и звъкут ме задоволява.То и това беше хвалба де

Коментар

Working...
                                X