Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Да се похваля - пия кафенце, гледам телевизия...кеф! Чета много яка книга и ми донесоха "Няма смисъл" на Иво Сиромахов. Оплакване - умирам за сън!
    Цялото удоволствие се губи. Запали една цигарка Аз в момента това правя, пия кафе, пуша и опитвам да се разсъня

Коментар

Мммм...не съм станала от леглото кафе, цигарка,филмче....фермичка Нищо не съм свършила днес

Коментар

Meril написа:
        Мммм...не съм станала от леглото кафе, цигарка,филмче....фермичка Нищо не съм свършила днес
        Миме, една партия сме Лентяйстване до дупка, пък после ще му мислим

Коментар

Коментар

Хвалба - Петък е.Ден на мастора.Оплакване - свърших си работата, изгледах 2 филма и е едва 2 часа p.s. дълъг работен ден ще е
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

coolboby написа:
              Irka_fihi написа:
              Да се похваля - пия кафенце, гледам телевизия...кеф! Чета много яка книга и ми донесоха "Няма смисъл" на Иво Сиромахов. Оплакване - умирам за сън!
              Цялото удоволствие се губи. Запали една цигарка Аз в момента това правя, пия кафе, пуша и опитвам да се разсъня
              С цигарите нема да се разберем, ама едно бело винце моа да си капна, без да се замислям! От на свекъра, малиииии, разкошно е!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Оплакване: Заради комисия от 5 незадоволени моми оставам догодина 3ти курс пак.
                FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                ...and justice for all

Коментар

AdViSoRa написа:
                  Оплакване: Заради комисия от 5 незадоволени моми оставам догодина 3ти курс пак.
                  имена и адреси на момите
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Ми що не ги задоволи, бе колега...?
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

batproho написа:
                      Като за начало можеш да си изтеглиш нужните файлове от тук: http://storage.fiat-bg.org/Sticker/ и да си ги поръчаш за отпечатване в някое рекламно студио.Има и вариант за поръчка тук от форума : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43608 малко позаобиколно ти го давам ноти ще се справиш .
                      Това от форума дето е писах лично на колегата Ilkor за стикер покрил съм всички изисквания ама тои не ми отговори ??? почти 1 месец се мина,малко е неколегиално така
                      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                      .

Коментар

Е не мога да съм адвокат на колегата, не мога да знам защо не ти е отговорил.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплаквам се:лаптопа става за части вечеХваля се: От утре съм отпуска
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Хваля се: четвърта кола...четвърти Фиат!
                            Прикачени файлове
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Сокче, де се беше загубила?Честито ти ФИАТче!

Коментар

Честито! Да ни навестяваш по често из форума :D
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X