Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    п.п. Правя си труда да го напиша отново, специално и само заради теб.
    Благодаря, поласкан съм Между другото - първото ми предупреждение е за спам. Vladim написа поне 5 поста спам в темата за обстановката след снеговалежа. Докладвах ги. Нищо. Какво още трябва да се направи?Пак казвам - нямам нищо, ама нищо против Владим и съм "ЗА" зимните гуми. Всеки спами малко или много, включително и аз, но само някои отнасяме предупреждения. Става въпрос за принципа.P.S. И стига си плашил с тоя БАН. Задаваш ми въпрос, а не искаш отговор, така ли?
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Хваля се - весело ми е .Няма за оплакване.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се: От няколко дена съм се вманиачил - постоянно си регулирам облегалката на седалката, волана и огледалата. Не мога да намеря правилното им място Може би причината е че обичам да карам "легнал".

Коментар

Оплаквам се! Някой ми е отлепил стикера

Коментар

Meril написа:
            Е че той не е ли залепен от вътрешната страна?
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
              Meril написа:
              Е че той не е ли залепен от вътрешната страна?
              Не. Имам от кръглите, те се лепят от външната страна. Вече повече от година не мога да си намеря от големите

Коментар

От кръглите също има за вътрешно залепяне.На предното стъкло съм с малък кръгъл.
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Знам, че има. Само, че аз нямам.....

Коментар

Еее има поне няколко начина да се сдобиеш и с кръгъл и с голям стикер .

Коментар

batproho написа:
                      Еее има поне няколко начина да се сдобиеш и с кръгъл и с голям стикер .
                      Явно няма колега.... Поне не и аз.

Коментар

Като за начало можеш да си изтеглиш нужните файлове от тук: http://storage.fiat-bg.org/Sticker/ и да си ги поръчаш за отпечатване в някое рекламно студио.Има и вариант за поръчка тук от форума : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43608 малко позаобиколно ти го давам ноти ще се справиш .

Коментар

batproho написа:
                          Като за начало можеш да си изтеглиш нужните файлове от тук: http://storage.fiat-bg.org/Sticker/ и да си ги поръчаш за отпечатване в някое рекламно студио.Има и вариант за поръчка тук от форума .
                          Недей, че ще изригна

Коментар

Петък е! Довечера ще правим купон!

Коментар

Humppa написа:
                              Петък е! Довечера ще правим купон!
                              Не думай :D .

Коментар

Да се похваля - пия кафенце, гледам телевизия...кеф! Чета много яка книга и ми донесоха "Няма смисъл" на Иво Сиромахов. Оплакване - умирам за сън!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X