Оплакване: в неделя избила спукана тръба в офис-сградата, наводни ни офисите. От тогава сме без вода... Няма особено големи поражения. Собственикът на етажа, на който е станала аварията нехае...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Явор Митев
Оплакване - нещо много куцузлийско напоследък. Хвалба - в четвъртък ще бъда в Ямбол да видя близък приятел, че ше се забраим вече, да му се невиди....
Коментар
-
Immortal написа:Хвалба - в четвъртък ще ми идва близък приятел на гости Хвалба - вече почти съм здрав - днес дори излизах по работа, че трябва и пари да се изкарват, не само да се харчат.Оплакване - лежането свърши. Виж по-горе
Коментар
-
При мен работата е на рев Бяхме съученици и приятели-http://www.burgasnews.com/component/...leta-na-mihail
Коментар
-
Е то тази криза до нищо добро не ни води.Оплакване: напоследък съм голям кутсузлия.Хвалба: днес ми залепиха задната броня, която преди няколко дена някой бе ми спукал чрез удар отзад .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
style34 написа:Оплаквам се: Не можеш да си изказваш позицията във форума. Получаваш предупреждение. Сега да видим дали не можем и да се оплакваме....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:style34 написа:Оплаквам се: Не можеш да си изказваш позицията във форума. Получаваш предупреждение. Сега да видим дали не можем и да се оплакваме....Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:style34 написа:Оплаквам се: Не можеш да си изказваш позицията във форума. Получаваш предупреждение. Сега да видим дали не можем и да се оплакваме....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:kiro_of_the_day написа:style34 написа:Оплаквам се: Не можеш да си изказваш позицията във форума. Получаваш предупреждение. Сега да видим дали не можем и да се оплакваме....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар