Оплакване: в неделя избила спукана тръба в офис-сградата, наводни ни офисите. От тогава сме без вода... Няма особено големи поражения. Собственикът на етажа, на който е станала аварията нехае...
Хвалба - в четвъртък ще ми идва близък приятел на гости Хвалба - вече почти съм здрав - днес дори излизах по работа, че трябва и пари да се изкарват, не само да се харчат.Оплакване - лежането свърши. Виж по-горе
Хвалба - в четвъртък ще ми идва близък приятел на гости Хвалба - вече почти съм здрав - днес дори излизах по работа, че трябва и пари да се изкарват, не само да се харчат.Оплакване - лежането свърши. Виж по-горе
Що не каза,че си здрав! Вчера бях в Ямбол , ходих до с.Мокрен ----.Урях от студ в тоя ветрилник там.Тцъ,тцъъъъъъ
Е то тази криза до нищо добро не ни води.Оплакване: напоследък съм голям кутсузлия.Хвалба: днес ми залепиха задната броня, която преди няколко дена някой бе ми спукал чрез удар отзад .
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Оплаквам се: Вчера се завъртях при искърското дефиле в близост до Своге заради голям заледен участък не беше опесъчавано, и посплесках малко предницата Капак,броня фар калник, но поне освен това друго и няма.
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6 И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Оплаквам се: Не можеш да си изказваш позицията във форума. Получаваш предупреждение. Сега да видим дали не можем и да се оплакваме....
Ти имаш ли някаква друга цел в тоя форум освен да се заяждаш с модераторския екип?
Сещам се за още една - обективност от страна на модераторите!
Обективност от жив човек!? Ако не си съгласен с дадена намеса си има процедура в правилата - придържай се към нея. Неспазването на процедурата е нарушаване на правилата. При следващо такова - БАН. п.п. Правя си труда да го напиша отново, специално и само заради теб.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар