Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това е само хвалба, която малко звучи като комунистически лозунг "Пет години damianoff във форума, 555 мнения"Е юбилейната 5-та година ще е на 24 февруари де, ама пък 555-то мнение ми е днес
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Само ще се оплача-снощи ми удариха колата!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Хваля се: отивам да се наспя.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Meril написа:
          Оплаквам се! Половинката не ме слуша!
          ....бе до колкото знам, жените трябва да слушат!!!

Коментар

Явор Митев написа:
            Meril написа:
            Е...те това за първи път го чувам

Коментар

Явор Митев написа:
              Meril написа:
              И аз така съм чувал,една жена не слуша ли. трябва да и се прави основен ремонт

Коментар

Ще Ви се

Коментар

Искам и аз да се похваля .. късно снощи станах горд собственик на чисто ново HTC HD2! Бързам да отбележа, че това нещо е невероятно
                  Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Да се поФаля вчера и днеска си карах новата придобивка на сухо (магистралата) и се накефих ,колко много върви. :P Сега и да се оплача ,след якото каране спирам пред къщи ,дигам капака и о чудо цялата в масло .Гледах зяпах и останових ,че тече от делкото ,баси че и капаката му за смяна ,а бе направо ми се развали деня като го видях това нещо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Мога само да се оплача вчера ми изгоря стартера.А днес се субудих с температура хрема и главоболие
                      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                      .

Коментар

Оплаквам се.Вчера реших за по-бързо да пътувам от Казанлък до Търново през Хаинбоаз.Резултата е ,че на 10 км. от В.Търново за малко челен удар с лек автомобил изпреварващ товарен автомобил на завой.Само перфектната работа на спирачките ми и запазеното самообладание от мен и водача на среща ни се размина.Краката ми се подкосиха след разминаването.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хваля се:снощи гледах Аватар на 3ДОплаквам се:Като слязохме на паркинга колата на гаджето ми беше зверски надрана
                          Peugeot 307 2.0i ГИ
                          ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Оплаквам се : Писаха ми фиш КПП панчарево за изключени фарове....20лева пак назадмай все още не мога дa свикна от къде се включват фаровете на фиат :D
                            Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                            Jim Morrison

Коментар

jordan85 написа:
                              Оплаквам се:Като слязохме на паркинга колата на гаджето ми беше зверски надрана
                              Направо не знам, кво става с тоя мол там....Нарочно ли беше издрана или някой "шофер" я е надрал при маневра?
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Оплакване:снощи някой пишман шофер ме е треснал отзад и ми е спукал задната броня .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X