Оплаквам се и то много ..... За парви път пунти не иска да запали ;( нямаше грам ток в акумолатора.....6 дни не го бях припалвал ,и въпреки че е в гараж не иска да запали .........Имам въпрос.......в багажника зад газовата бутилка е трагнала малко ражда на желязото на което са прикрепени седалките,с какво да я изчистя и това лошо ли е? Yellow_Flash_Colorz_PDT_13Нарушена т. 1.6 от правилата. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VesMil написа:Днес един мой клиент ми разправя една случка от вчера -оплакване!Вчера привечер се връщал от Габрово през Шипка за Стара Загора било е -22, горивото му замръзнало /Дизел ,Хонда Джип-нов на около 1 година/ , слизал е повече от 20км само на контакт за да има спирачки ,умрял е от студ в колата . Когато е слязъл в с.Шипка там са се мъчили да размразят Нафтата все пак е било по топло около-10 .Зареждал е до сега само и единствено в ЕКО.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:VesMil написа:Днес един мой клиент ми разправя една случка от вчера -оплакване!Вчера привечер се връщал от Габрово през Шипка за Стара Загора било е -22, горивото му замръзнало /Дизел ,Хонда Джип-нов на около 1 година/ , слизал е повече от 20км само на контакт за да има спирачки ,умрял е от студ в колата . Когато е слязъл в с.Шипка там са се мъчили да размразят Нафтата все пак е било по топло около-10 .Зареждал е до сега само и единствено в ЕКО.
Коментар
-
Явор Митев
Tornado написа:-22 дръжки .
Коментар
-
Humppa
Оплаквам се: снощи домашният лаптоп премина в отвъдното... Изведнъж започна да се чува някакво пукане от лявата тонколона, виндовса не реагира на мишка и клавиатура. Изключих го от power бутона. След това като го включвам - процесора пали, мисля че чувам харда да се завърта, цидито просветва и търси OS, екрана светва единствено с надпис "БУКВИ-ЦИФРИ MSI ATOMBIOS БУКВИ-ЦИФРИ" и това е Оплаквам се още по-силно: пАри за друг лаптоп няма
Коментар
-
mims написа:майтапите настрана- каръшкият късмет от Събота продължаваОПЛАКВАМ СЕ- НЕЩО СТАНА НА ПУНТИЧКО : като я запалих тая сутрин (пали си от раз винаги) нямаше никви индикатори на таблото, фаровете си светят, но мигачи и аварийни НЕ ! Другото което е обортомерът и километражът не бачкат (колометражът се оправи след 5 км) ! Реве ми се ...Момчетата от ДИНЕКСПРЕСЪТ ще я погледнат чак след обяд. Аз до тогава ще пукна ! Айде някой да ми каже кво й е, моля !Нещо бушони... ???? !!!!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:mims написа:майтапите настрана- каръшкият късмет от Събота продължаваОПЛАКВАМ СЕ- НЕЩО СТАНА НА ПУНТИЧКО : като я запалих тая сутрин (пали си от раз винаги) нямаше никви индикатори на таблото, фаровете си светят, но мигачи и аварийни НЕ ! Другото което е обортомерът и километражът не бачкат (колометражът се оправи след 5 км) ! Реве ми се ...Момчетата от ДИНЕКСПРЕСЪТ ще я погледнат чак след обяд. Аз до тогава ще пукна ! Айде някой да ми каже кво й е, моля !Нещо бушони... ???? !!!!
Коментар
-
u_bo
mims написа:mims написа:майтапите настрана- каръшкият късмет от Събота продължаваОПЛАКВАМ СЕ- НЕЩО СТАНА НА ПУНТИЧКО : като я запалих тая сутрин (пали си от раз винаги) нямаше никви индикатори на таблото, фаровете си светят, но мигачи и аварийни НЕ ! Другото което е обортомерът и километражът не бачкат (колометражът се оправи след 5 км) ! Реве ми се ...Момчетата от ДИНЕКСПРЕСЪТ ще я погледнат чак след обяд. Аз до тогава ще пукна ! Айде някой да ми каже кво й е, моля !Нещо бушони... ???? !!!!
Коментар
-
nai7 написа:mims написа:mims написа:майтапите настрана- каръшкият късмет от Събота продължаваОПЛАКВАМ СЕ- НЕЩО СТАНА НА ПУНТИЧКО : като я запалих тая сутрин (пали си от раз винаги) нямаше никви индикатори на таблото, фаровете си светят, но мигачи и аварийни НЕ ! Другото което е обортомерът и километражът не бачкат (колометражът се оправи след 5 км) ! Реве ми се ...Момчетата от ДИНЕКСПРЕСЪТ ще я погледнат чак след обяд. Аз до тогава ще пукна ! Айде някой да ми каже кво й е, моля !Нещо бушони... ???? !!!!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
u_bo написа:mims написа:mims написа:майтапите настрана- каръшкият късмет от Събота продължаваОПЛАКВАМ СЕ- НЕЩО СТАНА НА ПУНТИЧКО : като я запалих тая сутрин (пали си от раз винаги) нямаше никви индикатори на таблото, фаровете си светят, но мигачи и аварийни НЕ ! Другото което е обортомерът и километражът не бачкат (колометражът се оправи след 5 км) ! Реве ми се ...Момчетата от ДИНЕКСПРЕСЪТ ще я погледнат чак след обяд. Аз до тогава ще пукна ! Айде някой да ми каже кво й е, моля !Нещо бушони... ???? !!!!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
mims написа:u_bo написа:mims написа:mims написа:майтапите настрана- каръшкият късмет от Събота продължаваОПЛАКВАМ СЕ- НЕЩО СТАНА НА ПУНТИЧКО : като я запалих тая сутрин (пали си от раз винаги) нямаше никви индикатори на таблото, фаровете си светят, но мигачи и аварийни НЕ ! Другото което е обортомерът и километражът не бачкат (колометражът се оправи след 5 км) ! Реве ми се ...Момчетата от ДИНЕКСПРЕСЪТ ще я погледнат чак след обяд. Аз до тогава ще пукна ! Айде някой да ми каже кво й е, моля !Нещо бушони... ???? !!!!
Коментар
-
nai7 написа:mims написа:u_bo написа:mims написа:mims написа:майтапите настрана- каръшкият късмет от Събота продължаваОПЛАКВАМ СЕ- НЕЩО СТАНА НА ПУНТИЧКО : като я запалих тая сутрин (пали си от раз винаги) нямаше никви индикатори на таблото, фаровете си светят, но мигачи и аварийни НЕ ! Другото което е обортомерът и километражът не бачкат (колометражът се оправи след 5 км) ! Реве ми се ...Момчетата от ДИНЕКСПРЕСЪТ ще я погледнат чак след обяд. Аз до тогава ще пукна ! Айде някой да ми каже кво й е, моля !Нещо бушони... ???? !!!!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
Humppa написа:Оплаквам се: снощи домашният лаптоп премина в отвъдното... Изведнъж започна да се чува някакво пукане от лявата тонколона, виндовса не реагира на мишка и клавиатура. Изключих го от power бутона. След това като го включвам - процесора пали, мисля че чувам харда да се завърта, цидито просветва и търси OS, екрана светва единствено с надпис "БУКВИ-ЦИФРИ MSI ATOMBIOS БУКВИ-ЦИФРИ" и това е Оплаквам се още по-силно: пАри за друг лаптоп нямаBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Humppa
Чакам ги, но съм решил да не пускам нова тема. Или ще възродя някоя стара, или ще ги чакам да пишат тук
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар