Да му се не види на морето е по-студено .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Аз пък се оплаквам: Сутринта си направих топло кафенце и се приготвих да излизам с на леля ми "Калинка-та" (Lancia - Y) Еми не успях... "нямаше" акумулатор.При -12 не иска и не иска да запали.И да се похваля: Пия си кафенцето на топло,вместо да го пия на път в Калинка-та, на която парното не е от най-добрите и "екстри"
Коментар
-
iuly_vn написа:mims написа:БЯСНА СЪМ :1. Успах се2. Заключих се в гаджето4. Излязох и видях, че яко е наваляло гнусен сняг5. Колата ми беше затрупана, а не можеше да я оставя там6. Сетих се, че нямам зимни гуми7. Умрях от студ докато я изчистя8. Пътищата не бяха почистени9. Стигнах някакси до работа, отидох за кафе и машината се развали, добре че барманът е опитен... БАСИ ГНУСНАТА СУТРИН ! ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН СНЕГЪТ !!!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
майтапите настрана- каръшкият късмет от Събота продължаваОПЛАКВАМ СЕ- НЕЩО СТАНА НА ПУНТИЧКО : като я запалих тая сутрин (пали си от раз винаги) нямаше никви индикатори на таблото, фаровете си светят, но мигачи и аварийни НЕ ! Другото което е обортомерът и километражът не бачкат (колометражът се оправи след 5 км) ! Реве ми се ...Момчетата от ДИНЕКСПРЕСЪТ ще я погледнат чак след обяд. Аз до тогава ще пукна ! Айде някой да ми каже кво й е, моля !Нещо бушони... ???? !!!!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
mims написа:майтапите настрана- каръшкият късмет от Събота продължаваОПЛАКВАМ СЕ- НЕЩО СТАНА НА ПУНТИЧКО : като я запалих тая сутрин (пали си от раз винаги) нямаше никви индикатори на таблото, фаровете си светят, но мигачи и аварийни НЕ ! Другото което е обортомерът и километражът не бачкат (колометражът се оправи след 5 км) ! Реве ми се ...Момчетата от ДИНЕКСПРЕСЪТ ще я погледнат чак след обяд. Аз до тогава ще пукна ! Айде някой да ми каже кво й е, моля !Нещо бушони... ???? !!!!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
Забравих да се оплача - тая нощ щерка ми ме събуди в 3 и ме държа близо 2 часа будна. Утре вечер мъжът ми ще ходи да пие бира и ще му платят за това. Хвалба! Ще бъда сама с децата - оплакване.В четвъртък - концерт в БАН. Хвалба.Ще присъства кметицата - оплакване. Ко й разбира главата от хорова музика?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хвалба - още един ден гювеч с нета.Оплакване - по някое време ще ни спрат и телефоните. nai7 - манджорното от мен не е проблем, ама тук имаше една колежка, дето щеше да ти прави палачинки...ко стана?
Коментар
-
Днес един мой клиент ми разправя една случка от вчера -оплакване!Вчера привечер се връщал от Габрово през Шипка за Стара Загора било е -22, горивото му замръзнало /Дизел ,Хонда Джип-нов на около 1 година/ , слизал е повече от 20км само на контакт за да има спирачки ,умрял е от студ в колата . Когато е слязъл в с.Шипка там са се мъчили да размразят Нафтата все пак е било по топло около-10 .Зареждал е до сега само и единствено в ЕКО.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар